Kategória: Interiér

Predsieň, najmä malá a tmavá, vyžaduje dôkladné naplánovanie jednotlivých prvkov výzdoby. Tento interiér má reprezentačnú funkciu, pretože tu vítame hostí, susedov, kuriéra. Predstavuje akúsi vizitku domu, preto stojí za to postarať sa o štýlové a funkčné usporiadanie tohto miesta. V tomto článku nájdete zaujímavé nápady na vstupnú zónu. Objavia sa elegantné šatníky, praktické zostavy skriniek a potrebné doplnky, vďaka ktorým do miestnosti vnesiete atmosféru útulnosti. Množstvo inšpirácií na zariadenie poskytujeme na stránke Mebline.sk – vitajte!

Elegantný šatník NELLI

Tento model s geometrickými tvarmi kombinuje útulný odtieň dreva s vybranou čiernou farbou. Nábytok má šírku 95 cm. Bude vynikajúcim riešením do malej predsiene v bytovom dome. Vyrobený z kvalitnej laminovanej drevotriesky je odolný voči mechanickým poškodeniam. V skrini sa nachádza tyč na oblečenie a polica. V skrinke so sedením uložíte obuv a na vešiakoch zavesíte vrchné oblečenie. Tento model je dostupný v niekoľkých farebných variantoch, so zrkadlom alebo bez, so skriňou na ľavej alebo pravej strane. Šatník NELLI dokonale ladí s moderným zariadením miestnosti.

Šatník NELLI dub artisan / čierny

Predsieň v škandinávskom štýle

Módnym riešením pre modernú výzdobu sú nábytok na vysokých nohách, napríklad šatník PRIMO s bielymi čelami, vyrobený z laminovanej drevotriesky. Obsahuje otvorené police, vešiaky, zrkadlo a skrinku na topánky. Vysoké drevené nohy dodávajú celému nábytku ľahkosť. Uľahčujú tiež udržiavanie poriadku v miestnosti. Šatník vyzerá veľmi elegantne a nezaberá veľa miesta v miestnosti. Bude doplnkom výzdoby v škandinávskom štýle, ale nielen tam. V kolekcii PRIMO nájdete aj nábytok do obývačky, vrátane komôd, vitrín, RTV skriniek, konferenčných stolíkov, stolov a mnohých ďalších. Umožnia vám vytvoriť útulnú, esteticky jednotnú výzdobu bytu bez veľkých výdavkov.

Šatník PRIMO

Moderný šatník so zrkadlom

Ďalším, veľmi efektným návrhom nášho internetového obchodu je originálny šatník DIAMOND. Skladá sa zo skrine so zrkadlom, vešiakov, políc a skrinky na topánky so sedením (na zakúpenie samostatne). Celý nábytok je vyrobený z odolnej laminovanej drevotriesky. Nábytok sa vyznačuje univerzálnou montážou na ľavú alebo pravú stranu podľa špecifík vstupnej zóny. Elegantná čierna farba je kombinovaná s neutrálnym odtieňom dubu. Ak vám záleží na harmonickej výzdobe predsiene a obývačky, môžete si zaobstarať nábytok z rovnakej kolekcie. Ponúkame napríklad: komody so zásuvkami, RTV skrinky, presklené vitríny a konferenčné stolíky. Nábytok DIAMOND je výbornou voľbou pre milovníkov moderných, ale útulných interiérových projektov.

Predsieňová stena DIAMOND 09 čierna / dub evoke

Aranžovanie vstupnej zóny – niekoľko užitočných tipov

• Predsieň je miestom najviac vystaveným nečistotám a blatu. Preto sa oplatí optimálne zariadiť miestnosť tak, aby bolo jednoduché ju udržiavať čistú. Obuv hromadiacu sa na podlahe je dobré uložiť do skrinky alebo na police. Praktický bude tiež úložný priestor na drobnosti – vodítko, dáždnik, kľúče, rukavice a pod. Takto udržíte poriadok v predsieni.
• Zabezpečte dobré osvetlenie – najmä ak miestnosť nemá okno. Môžete sa rozhodnúť pre bodové osvetlenie a energeticky úsporné LED osvetlenie pri zrkadle alebo na policiach.
• V predsieni sa osvedčí neutrálny farebný náter, ktorý bude ladiť s výzdobou celého bytu. V tmavej dennej zóne budú najlepšou voľbou biela, béžová, svetlosivá, jemné pastelové farby a odtiene dreva. Opticky rozjasnia priestor a budú ideálnym pozadím pre nábytok a doplnky.
• Praktickým riešením do vstupnej zóny je väčšia skriňa, do ktorej sa zmestia všetky bundy a kabáty. Vonkajšie vešiaky nechajte pre hostí.
• Nábytok by mal byť prispôsobený ako dverám, tak aj farbe podlahy. Hodí sa aj väčšie zrkadlo a elegantný stojan na dáždniky (ideálny na jeseň).
• Pri hľadaní šatníka do predsiene je potrebné skontrolovať, akým úložným priestorom disponuje a či má sedenie. Mnoho modelov dostupných v sortimente internetového obchodu je vybavených čalúnenou lavičkou alebo pohodlným mäkkým sedením, ktoré sú dostupné v sade alebo samostatne.

Lacný nábytok do predsiene – len na Mebline.sk

Vďaka ponuke nášho e-shopu zariadite pohodlnú predsieň – bez ohľadu na preferovaný štýl alebo rozlohu vstupnej zóny. Unikátne kolekcie nábytku zaujmú dizajnom a starostlivým spracovaním. Zostávajú bezchybné aj po rokoch používania. Stačí vybrať vhodný šatník a pridať potrebné doplnky, ktoré do interiéru vnesú príjemnú atmosféru. Vyzývame vás, aby ste sa zoznámili s celým sortimentom internetového obchodu Mebline.sk! Garantujeme atraktívne ceny, nákup na splátky a rýchle dodanie nábytku. Vítame vás!