Kategória: Interiér

Nábytok je základom elegantného usporiadania interiéru. Veľmi často stačí malá zmena výzdoby, aby mu dodala jedinečný charakter a úplne zmenila vzhľad bytu. Snívate o exkluzívnej obývačke, ktorá poteší oko domácich aj hostí? Nechcete však minúť veľa peňazí na vybavenie? Spoznajte výnimočné kolekcie nábytku od renomovaných výrobcov, ktoré nájdete v internetovom obchode Mebline.sk. Ponúkame vysoko kvalitné pohovky, elegantné konferenčné stolíky, efektné vitríny s LED osvetlením a mnoho ďalších produktov za atraktívne ceny. S nami si zariadite útulnú obývačku, ktorá vyniká jedinečným dizajnom. Tu sú niektoré z našich ponúk!

Moderná rohová sedačka do obývačky

Zariadenie pohodlnej odpočinkovej zóny pre celú rodinu je náročná úloha, najmä ak máme k dispozícii obmedzený priestor. Najprv venujeme pozornosť veľkosti nábytku, aby sme interiér nepreplnili príliš veľkými rozmermi pohovky alebo kresiel. Jedným z návrhov, ktorý sa skvele hodí do exkluzívnej obývačky inšpirovanej najnovšími trendmi, je rohová sedačka KATARINA dostupná v niekoľkých štýlových farbách. Nábytok má funkciu spania, úložný priestor na posteľnú bielizeň a nastaviteľné opierky hlavy. Vďaka nadčasovému dizajnu sa hodí takmer do každého interiéru (aj toho malého). Je vyrobená z vysoko kvalitných materiálov odolných proti mechanickému poškodeniu, ktoré vydržia intenzívne používanie. Ak teda hľadáte nápad na útulný kútik na relax, kde dôležitú úlohu zohrá originálny dizajn, pozrite si kolekciu čalúneného nábytku KATARINA.

Milovníkom nadčasových interiérových riešení sa bude páčiť mimoriadne pohodlná rohová sedačka LAKCHOS na vysokých kovových nohách. Tie dodávajú pohovke ľahkosť. Vďaka tomu obývacia izba vyzerá veľmi elegantne. V kolekcii LAKCHOS nájdete okrem iného elegantné pufy, leňošky, kreslá a pohovky – všetky pokryté odolnou čalúnnickou látkou Estetiv. Jednotlivé modely nábytku budú ozdobou obývačky, mládežníckej izby alebo kancelárskych priestorov. Pozrite si celú ponuku na Mebline.sk!

Rohová sedacia súprava LAKCHOS french 682 ľavá

Hľadáte výnimočnú pohovku, ktorá sa zmestí do malej obývačky? Štýlovým riešením môže byť rohová sedačka MASILA s nepravidelným, zaobleným tvarom, s prešívanými operadlovými vankúšmi a čiernymi kovovými nohami. Nábytok je vhodný na relaxáciu, preto sa zapáči milovníkom dlhých večerov s knihou alebo pred televízorom.

Systémový nábytok na kovovom ráme

Komody, regály, vitríny a skrinky s kovovými nohami sú – podobne ako lamely – interiérovým hitom posledných rokov. Jedným z návrhov nášho internetového obchodu je set do obývačky BERAM v farbe svetlého duba artisan. Súprava obsahuje TV skrinku, dve presklené vitríny, ako aj konferenčný stolík s policou a úložným priestorom pod doskou. Police za sklom sa oplatí vybaviť úsporným LED osvetlením. Korpusy a predné časti sú vyrobené z odolnej laminovanej nábytkovej dosky. Kovové rámy sú vybavené klzákmi.

Systémový nábytok BERAM 1 dub artisan

Ak sa však cítite dobre v interiéri udržiavanom v tmavších farbách, zvoľte moderný nábytok do obývačky PAULA 1. Set sa skladá z komody, dvoch konferenčných stolíkov s okrúhlymi doskami, regálu, vitríny, TV komody a závesnej skrinky. Nábytok je možné usporiadať v ľubovoľnej konfigurácii. Jednotlivé prvky sú vybavené kovovými úchytkami a funkciou tichého zatvárania. Čierny odtieň jaseňa skvele ladí s kovovými nohami v farbe zlatého béžu.

Nábytok do obývačky PAULA 1 jaseň portland čierna

Výnimočná kolekcia VASINA – krásny interiér v retro štýle

Elegantný nábytok VASINA je hotový recept na jedinečné usporiadanie v duchu retro. Krásny odtieň brandy castello dodá miestnosti eleganciu. Systém sa skladá z konferenčného stolíka s oválnou doskou, TV komody, závesnej police, dvoch presklených vitrín a priestrannej komody so skrinkami a zásuvkami. Police vo vitrínach je možné vybaviť jemným LED osvetlením. Jednotlivé prvky kolekcie majú 15 cm nohy z kovu lakovaného na čierno. Odporúčame vám skontrolovať aj ďalšie prvky z kolekcie VASINA. Čo ich charakterizuje? Precízne spracovanie, vysoká kvalita materiálov, funkčnosť a vynikajúci dizajn v súlade s aktuálnymi interiérovými trendmi. Ak máte radi spojenie modernosti s retro prvkami, zoznámte sa s unikátnou líniou nábytku VASINA.

Nábytok do obývačky VASINA 1 brandy castello

Pozývame vás na Mebline.sk!