Kategória: Interiér

Vitrína je nábytok s univerzálnym použitím. Slúži na ukladanie vecí, ale je aj štýlovou dekoráciou interiéru. Vďaka svojim malým rozmerom zvyčajne nezaberá veľa miesta v miestnosti. V tomto článku predstavujeme moderné modely, ktoré sa ideálne hodia do obývačky, jedálne alebo kancelárie. Jednotlivé návrhy nájdete v obchode s nábytkom Mebline.sk. Staviame na vysokú kvalitu a atraktívne ceny, takže u nás si každý nájde niečo pre seba.

Moderná vitrína s osvetlením

Vitríny s energeticky úsporným LED osvetlením sú v súčasnosti veľmi populárne. Vyzerajú skvele, dodávajú aranžmá atmosféru a zároveň plnia praktickú funkciu – umožňujú vystaviť cenné drobnosti, zbierku kníh alebo suveníry z ciest. Prvým návrhom z nášho e-shopu je vitrína INEZA v farbe duba artisan s čiernymi vložkami. Presklenú policu je vhodné vybaviť bodovými LED svetlami. Takto možno vytvoriť jedinečný vzhľad miestnosti. Nábytok je vyrobený z vysokokvalitnej laminovanej dosky. V kolekcii INEZA nájdete aj ďalšie prvky, vrátane komôd so zásuvkami, širokých vitrín, konferenčných stolíkov, závesných políc či skríň.

Vitrína INEZA

Nábytok v farbe dreva je nadčasové interiérové riešenie. Príkladom môže byť vitrína NORDI s antracitovou dekoratívnou lištou a čiernymi nohami. Nábytok je vyrobený z kvalitnej laminovanej dosky a vybavený pohodlným systémom push-click. LED osvetlenie je dostupné v rôznych farbách. Elegantná vitrína v odtieni dubu s osvetlenými policami bude skvele vyzerať v modernom aj klasickom obývacom priestore.

Vitrína NORDI

Závesná vitrína so sklom

Závesný nábytok má mnoho výhod. Dodáva interiéru ľahkosť, otvára priestor a čo viac, uľahčuje udržiavanie poriadku v miestnosti. Nezaberá veľa miesta, preto je skvelým riešením do malých bytov. Priestranná závesná vitrína GOVI je vyrobená z matnej laminovanej dosky. Energeticky úsporné LED svetlá sa skvele prezentujú večer a podporujú relax. V kolekcii moderného nábytku GOVI nájdete aj komody, plné vitríny, vertikálne alebo horizontálne vitríny. Modulové prvky je možné montovať v rôznych konfiguráciách.

Vertikálna vitrína so sklom GOVI VG3

Na stránke obchodu s nábytkom Mebline.sk nájdete široký výber vitrín za atraktívne ceny. S nami si zariadite elegantnú obývačku, praktickú kanceláriu alebo štýlovú mini knižnicu. Na policiach vitríny môžete umiestniť cennú kávovú súpravu, porcelán alebo iné drobnosti. Odporúčame vám zoznámiť sa s celým sortimentom nášho e-shopu s nábytkom pre každú peňaženku! Máte otázky? Tím Mebline je vám k dispozícii.