Kategória: Interiér

Práca na diaľku si získala na popularite a mnohí ľudia stáli pred nevyhnutnosťou zariadiť si kanceláriu vo svojom bydlisku. Ukázalo sa, že aj na malom priestore je možné zariadiť pohodlnú pracovňu, kde komfort ide ruka v ruke s funkčnosťou. V tomto článku vám predstavíme niekoľko zaujímavých modelov nábytku, ktoré boli vytvorené s ohľadom na domáci pracovný kútik. Tak poďme na to!

Praktický stôl na prácu a štúdium

Pohodlná pracovná doska na vhodnej výške je základ. Pri ňom pracujeme na počítači, pripravujeme dokumenty, popíjame kávu. Ideálne je, keď máme všetko po ruke – kancelárske potreby, papier, prístup k tlačiarni a pod. Vhodné sú teda priestranné skrinky a police na drobnosti. Jedným z návrhov je moderný stôl s komodou MALTIS, vybavený skrinkami a zásuvkou. Nábytok je vyrobený z kvalitnej laminovanej dosky vo farbe dubu artisan a šedej. Čierne kovové úchyty mu dodávajú moderný charakter. Doska v prirodzenom odtieni dreva pridá aranžácii útulnosť a malé rozmery stola zabezpečia jeho použitie aj v malej miestnosti

Písací stôl s komodou MALTIS MT15 dub artisan / svetlošedý

Za pozornosť stojí aj ľahký stôl Narvik vyrobený z laminovanej dosky a ocele natretej práškovou farbou na čierno. V balení dostaneme regál, ktorý je možné namontovať na ľavú alebo pravú stranu dosky. Na policiach je dostatok miesta na kancelárske potreby, knihy, odborné časopisy a mnoho ďalších drobností. Nábytok vyzerá ľahko a elegantne. Skvele sa hodí všade tam, kde nám záleží na svetlom, otvorenom priestore.

Kancelársky nábytok SELENE – elegancia a funkčnosť

V modernom interiéri sa dokonale budú vynímať biele kusy nábytku z kolekcie SELENE. Čím vynikajú? Predovšetkým minimalistickým dizajnom, úchytmi vyfrézovanými vo dverách a vysokou kvalitou spracovania. Celý set je vyrobený z pevnej laminovanej dosky a MDF dosky. Sada obsahuje tri regály, štyri skrinky a veľký, priestranný stôl s množstvom úložného priestoru. Biely nábytok bude dokonale ladiť s farebnými doplnkami, dizajnovou stolnou lampou alebo zelenými izbovými rastlinami. Nábytok SELENE sa skvele hodí do elegantnej domácej kancelárie.

Kancelárske regály za atraktívne ceny

V každej kancelárii sú nevyhnutné police, preto sa hodí praktický regál, napríklad vysoký model Zonda. Zaujímavé usporiadanie modelu zabezpečí, že aranžmán bude vyzerať zaujímavo a zároveň poskytne dostatok miesta na knihy alebo iné drobnosti. Nábytok je vysoký a priestranný, ale nie príliš hlboký, preto je vhodný aj do malého priestoru. V kolekcii Zonda nájdete široký výber komôd, skríň, ako aj stôl, kancelársky kontajner a ďalšie prvky.

V elegantnej kancelárii sa dokonale bude vynímať štýlová sada regálov ROME, ktoré môžete umiestniť vedľa seba alebo oddelene – podľa špecifík miestnosti. Prírodná farba dubu pridá interiéru útulnosť. Celá sada je vyrobená z pevnej laminovanej dosky odolnej voči mechanickému poškodeniu.

Sada regálov ROME 2 dub artisan

Zabezpečte si praktické doplnky

V domácom pracovnom kútiku sa hodí niekoľko drobností, aby bolo jeho používanie pohodlné a samotná práca efektívna. Treba zabezpečiť predovšetkým správne osvetlenie stola, ako aj celej pracovnej zóny. Akcenty v podobe izbových rastlín, zarámovaných fotografií, diplomov či nástenných dekorácií umožnia dodať aranžmánu osobitý charakter.

Zariaďujete si kanceláriu doma a hľadáte moderný nábytok? Na Mebline.sk nájdete všetko, čo potrebujete. Pozývame vás na dávku inšpirácie pre váš interiér!