Kategória: Interiér

Každému rodičovi záleží na tom, aby zabezpečil svojmu dieťaťu najlepšie podmienky na život a rozvoj. Od čoho začať? Od premyslenej aranžácie detskej izby, v ktorej dieťa trávi množstvo času po škole, cez voľné dni a tiež počas spánku. Pri zariaďovaní takéhoto priestoru je vhodné dôkladne premyslieť, čo bude skutočne potrebné. Ak vám záleží na vytvorení funkčného a veľmi útulného priestoru, v ktorom sa vaše dieťa bude cítiť pohodlne a bezpečne, určite sa zoznámte s nasledujúcimi návrhmi na nábytok! S našou pomocou vytvoríte rozprávkový projekt interiéru – taký, ktorý s pribúdajúcimi rokmi nebude potrebovať veľké úpravy.

V internetovom obchode Mebline.sk nájdete krásne nábytky do izby pre bábätko, pôvabné nábytky do kráľovstva malého dieťaťa, ako aj praktické a štýlové vybavenie pre miestnosť určenú dospievajúcemu školákovi. Stačí pridať niekoľko efektných doplnkov a je to hotové! Čo sme pre vás pripravili? Tu je niekoľko návrhov, ktoré potešia aj tých najnáročnejších.

Pohodlný kútik na spanie v detskej izbe

Ideálnym návrhom pre útulnú izbu školáka je elegantná pohovka IGA v pastelových farbách, ktorá skvele ladí s nábytkom CESAR. Počas dňa poskytne deťom miesto na hranie a večer sa po rozložení zmení na pohodlnú posteľ podporujúcu zdravý spánok. Tento model má úložný priestor na posteľnú bielizeň a plochu na spanie o rozmeroch 192x138 cm, preto sa hodí tak do detskej, ako aj do mládežníckej spálne. Nábytok je dostupný v troch farebných variantoch. Nezaberá veľa miesta, preto sa uplatní aj v menšom priestore.

Pohovka IGA bahama 31 + gomez 14

Rozkladacia pohovka pre mládež IWA

Zariaďujete izbu pre súrodencov? Ideálnym riešením bude poschodová posteľ – najmä ak máte k dispozícii malý priestor. V našej ponuke nájdete fantastické modely, ktoré sú ozdobou samé o sebe. Jednou z možností je poschodová posteľ ALVA s dvoma zásuvkami na posteľnú bielizeň a roštmi pod matrace vyrobenými z borovicových dosiek. Zábradlie môžete umiestniť na ľavú alebo pravú stranu. Posteľ je dostupná v niekoľkých veľkostiach, čo uľahčuje výber nábytku podľa aktuálnych potrieb a veku detí. Biely model vyzerá veľmi ľahko – nezahlcuje priestor. Zabezpečí deťom pohodlné podmienky na nočný odpočinok.

Poschodová posteľ 90x190 ALVA biela

Detský nábytok MAMONE – spojenie klasiky s modernou

Kolekcia MAMONE poteší milovníkov nadčasového dizajnu, ktorí ocenia klasický nábytok v modernom prevedení. Súprava obsahuje stôl, závesnú policu, regál, šatník a posteľ s čalúneným čelom. Prírodná farba dubu je kombinovaná s bielymi a grafitovými čelami a kockovaným poťahovým materiálom. V tejto kolekcii nájdete aj pufy, regály a komody v rôznych veľkostiach, kreslá, pohovky a rozkladacie rohové sedačky s funkciou spania. Kockovaná tkanina sa skvele hodí do interiérov inšpirovaných retro štýlom, odkazujúcim na estetiku 60. a 70. rokov. Ergonomický stôl zabezpečí pohodlné učenie a na početných policiach nájdete miesto na knihy, suveníry, malú elektroniku a podobne. Nábytok z kolekcie MEMONE bude tiež skvelou voľbou pre interiér v škandinávskom štýle. Vyniká totiž funkčnosťou, jednoduchosťou a praktickosťou. Vysoké nožičky dodávajú priestoru ľahkosť a krásna farba dreva – útulnosť.

Súprava nábytku pre mládež so stolom a posteľou MAMONE 10

Aké doplnky budú užitočné v detskej izbe?

• Po prvé – osvetlenie. Optimálne prispôsobené môže zázračne zmeniť priestor. Okrem hlavného zdroja svetla sa hodí nočná lampička a stolná lampička. Vítané budú aj ďalšie svetelné body, napríklad energeticky úsporné LED svetlá pri nábytku alebo svetelné girlandy, ktoré vytvárajú príjemnú atmosféru.
• Po druhé – koše, škatule a úložné priestory na hračky (najmä keď je hračiek veľa a nedajú sa všetky zmestiť do skríň alebo na police). Na Mebline.sk nájdete veľký výber takýchto doplnkov, vrátane praktických úložných truhiel so sedadlom, do ktorých uložíte stolové hry, športové vybavenie, hračky a množstvo ďalších vecí.
• Po tretie – nápadné textílie. Hovoríme o peknej posteľnej bielizni s obľúbenými postavičkami z rozprávok, dinosaurami či medvedíkmi. Útulnosť interiéru dodajú elegantné závesy v pastelových farbách a mäkký koberec v hracom kúte.
• Po štvrté – pohodlná stolička k stolu. Výber detských a mládežníckych stoličiek je obrovský. Stačí sa pozrieť na stránku nášho e-shopu. Dobre prispôsobený model zabezpečí optimálnu oporu pre chrbticu.
• Po piate – kreslo typu ušiak. Ušiaky sú vždy vítané – aj v detskej izbe. Uplatnia sa tak v spálni dieťaťa, ktoré rado zaspáva v prítomnosti opatrovníka, ako aj v izbe tínedžera v čitateľskom kúte.

Hľadáte nápad na útulnú detskú izbu? Pozrite sa na Mebline.sk!

U nás si zaobstaráte štýlový nábytok do detskej izby, ktorý bude ladiť s moderným aj klasickým interiérom. Najdôležitejšie je pohodlie a bezpečnosť dieťaťa, preto ponúkame vysokokvalitné kolekcie od renomovaných výrobcov. Staviame na pevnosť a spoľahlivosť ponúkaných riešení interiéru. Neustále rozširujeme našu ponuku o nové produkty určené pre mladých užívateľov. Máte otázky? Kontaktujte náš tím!