Kategória: Interiér

Veľká skriňa v spálni, predsieni alebo v izbe pre mládež je ideálnym nábytkom na uskladnenie. Zmestí sa do nej nielen oblečenie, ale aj obuv, žehliaca doska, hračky, domáce textílie či drobné spotrebiče. Pri výbere vhodnej skrine venujeme pozornosť nielen jej rozmerom, ale aj estetickým hodnotám. Neustále populárne sú elegantné a mimoriadne praktické skrine so zrkadlom. V našom internetovom obchode Mebline.sk nájdete okrem toho aj štýlové modely bez zrkadla, ktoré sa vyznačujú moderným dizajnom.

Kde sa hodí skriňa so zrkadlom?

Predovšetkým na miestach, kde nám záleží na osvetlení priestoru a optickom zväčšení interiéru. Veľké zrkadlo na dverách skrine bude vítané v tesných, tmavých a úzkych miestnostiach. Ideálne doplní šatník, teda miesto, kde sa pripravujeme na odchod. Skriňa so zrkadlom dodá interiéru ľahkosť a zapadne do takmer každého štýlu spálne, obývačky alebo tínedžerskej izby.

Skrine v drevených farbách

Jednoduchý nábytok v odtieni prírodného duba nikdy nevyjde z módy. Príkladom môže byť posuvný model DELTA so širokými policami a miestom na vešiaky. Skriňa je vyrobená z kvalitnej nábytkovej dosky. Oplatí sa ju vybaviť úsporným LED osvetlením. Vo vnútri si usporiadate rôzne veci – oblečenie, kabelky, topánky, uteráky, posteľnú bielizeň a mnoho ďalšieho. V kolekcii DELTA navrhnutej firmou Helvetia nájdete aj ďalšie prvky, vrátane nočných stolíkov, komôd a postelí v rôznych veľkostiach.

Skriňa posuvná so zrkadlom DELTA BE78 dub monastery

Prírodný odtieň duba skvele ladí s bielou a čiernou. Príkladom je posuvná skriňa PANAMA s dekoratívnym čiernym sklom na dverách. Nábytok má šírku až 250 cm. Je vyrobený z vysoko kvalitnej laminovanej nábytkovej dosky. Vo vnútri sa nachádza množstvo políc a dva tyče na vešiaky. Skriňu je možné dodatočne vybaviť kontajnerom na bielizeň či drobnú galantériu. Vďaka tomu je jej používanie ešte pohodlnejšie. Priestranná skriňa zabezpečí, že budete mať všetko na dosah ruky.

Skriňa s posuvnými dverami s čiernym sklom PANAMA 250 dub monastery / biela

Pozornosť si zaslúži aj elegantný model s výklopnými dverami VERA. Zrkadlá a čierne vložky skvele ladia s farbou duba monastery (nábytok je dostupný aj v iných farebných variantoch). Kolekcia VERA vám umožní komplexne zariadiť štýlovú a funkčnú spálňu. Na Mebline.sk nájdete postele, čelá, nočné stolíky a komody značky Helvetia.

Neobvyklé skrine pre každý rozpočet

Ak hľadáte originálnu, nie príliš veľkú šatníkovú skriňu, biely model FASO vás zaujme. Dvere zdobia vertikálne frézovania. Nábytok je vybavený systémom push-click. Korpus je vyrobený z laminovanej nábytkovej dosky, čelá z MDF dosky. V unikátnej kolekcii FASO nájdete aj komody, vitríny, nočné stolíky, toaletky a regály. Biela farba skrine, rovnako ako zrkadlo, opticky zosvetlí a zväčší priestor. Nábytok má kompaktné rozmery, preto sa zmestí aj do malého priestoru.

Skriňa FASO 90 biela

Hľadáte priestrannú skriňu do spálne alebo šatníka? Pozrite si model BRITTO so zásuvkami. Korpus v čiernej farbe je kombinovaný so sivými dverami. Celý nábytok je vyrobený z laminovanej nábytkovej dosky. Vo vnútri je možné namontovať 1 alebo 2 tyče na vešiaky. V zásuvkách na spodku si môžete usporiadať oblečenie alebo iné drobnosti. Skriňu je vhodné vybaviť funkčným LED osvetlením. Model BRITTO je dostupný v niekoľkých farebných variantoch.

https://mebline.sk/skrina-s-posuvnymi-dverami-so-zasuvkami-britto-c-270-seda

Výnimočné skrine so zrkadlom, s posuvnými alebo výklopnými dverami s unikátnym dizajnom nájdete v našom internetovom obchode Mebline.sk. Vitajte!