Kategória: Interiér

Loftové, industriálne priestory majú v sebe to „niečo“. Očarujú surovosťou, minimalizmom a funkčnosťou. Kúpané v tlmených farbách sú ideálnym pozadím pre doplnky v intenzívnych odtieňoch, čím dodávajú interiéru unikátny štýl. Ak teda máte radi loft, ale nechcete nevyhnutne využívať „surovú“ formu industriálnej estetiky a nepáčia sa vám betónové podlahy alebo káble visiace zo stropu, stavte na výzdobu v duchu soft industrial. Na Mebline.pl nájdete štýlový nábytok, ktorý dodá interiéru charakter.

Denná zóna v štýle soft loft

Soft loft je „vyhladená“ verzia postindustriálnej estetiky. Surové materiály a tlmené farby jednotlivých prvkov interiéru sú „zmiernené“ príjemnými textíliami, dekoračnými vankúšmi, kobercami a závesmi. Soft loft sa perfektne hodí k škandinávskemu štýlu. Skvele sa k nemu hodí sklo, kov, drevo, kameň a iné prírodné materiály. Ak radi prekvapujete, môžete kombinovať industriálne prvky s nábytkom a doplnkami v štýle glamour, vintage alebo art deco. Možností je veľa. Stačí navštíviť Mebline.pl a nájsť tú správnu inšpiráciu!

Moderná obývačka s industriálnym nádychom

Jedným z návrhov nášho e-shopu je systémový nábytok BORA s čelami v betónovej farbe. Čo ich odlišuje? Jednoduché geometrické tvary, minimalizmus a variabilita. Súprava obsahuje dve TV komody, dve závesné skrinky a dve nástenné police. Závesné moduly majú presklené police, na ktoré je možné namontovať efektné LED osvetlenie. Celá súprava je vyrobená z odolnej laminovanej nábytkovej dosky a tvrdeného skla. V kolekcii BORA nájdete aj ďalšie prvky, vrátane konferenčného stolíka s poličkou pod doskou.

Obývacia stena BORA 10 schiefer

V odpočinkovom kútiku sa hodí malý stolík, napríklad model PRATO na kovovom ráme. Môže stáť hneď vedľa pohodlnej pohovky AMELIA. Pohovka je rozkladacia a má úložný priestor na posteľnú bielizeň. Ďalšie výhody zahŕňajú pomoc pri rozkladaní a príjemnú tkaninu Prestige, ktorá je dostupná v rôznych farebných variantoch. V našom online obchode s nábytkom nájdete veľký výber pohoviek a rohových sedačiek, ktoré zapadajú do estetiky soft loft.

Loftová jedáleň

V byte zariadenom v štýle loftového apartmánu je ideálnym riešením veľký jedálenský stôl na kovovom ráme. Model PERRI má rozmery 138x67 cm, ale je dostupný aj v iných veľkostiach. Pevná doska v odtieni dub artisan pridá jedálni útulnosť a teplo. Pri stole pohodlne usadíte všetkých hostí. Na Mebline.pl nájdete veľký výber jedálenských stoličiek vyrobených z plastu, dreva, kovu. Bez problémov nájdete ideálny model do jedálne v štýle soft loft. Jedným z návrhov je čalúnená stolička K453 vo farbe popol, pokrytá kvalitnou zamatovou látkou odolnou proti oderu a iným mechanickým poškodeniam. Kovové nohy sú práškovo lakované na čierno. Sedadlo a operadlo zdobia dekoratívne prešívanie.

 Stôl PERRI 138x67 dub artisan

Štýl soft industrial je kompromisom pre každého. Očarí neobvyklým spojením loftovej estetiky s inými interiérovými trendmi. Ladí s retro konvenciou, japandi, urban jungle alebo rustical. Poskytuje možnosť začleniť do zariadenia bytu farebné doplnky, mäkké textílie a efektné dekorácie.

Soft industrial je aj funkčný. Má byť nielen elegantný, ale aj pohodlný. Dôležitý je otvorený priestor, premyslený výber doplnkov a jedinečná atmosféra. Ak teda hľadáte kvalitný nábytok do svojho bytu, pozrite si náš sortiment!