Kategória: Tipy a triky

Dub sonoma je všeobecne jedným z najpopulárnejších vzorov nábytku. Vďaka svojej univerzálnosti sa hodí takmer do každého interiéru a dobre sa ladí s väčšinou farieb. Zoznámte sa s nábytkom v tejto modernej farbe, ktorý predávame v obchode MEBLINE.

Nábytok s imitáciou bezfarebného prírodného dreva s jasnou kresbou vlákien, je stále viac populárny. Človek stále viac hľadá spojenie s prírodou, chceme sa obklopovať prírodnými farbami a do svojich interiérov púšťame čoraz viac životodarného svetla. Zároveň trváme na tom, aby naše priestory boli moderné a štýlové. Dub sonoma je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po harmonickom spojení aktuálnych trendov s tradičnou jednoduchosťou a prírodnosťou.

Posuvná skriňa MAT sonoma / crem

Systémový nábytok v prevedení dub sonoma sa hodí do každej izby akýchkoľvek rozmerov. Svetlé drevo opticky zväčší malé priestory a dodá im ľahkosť. Ak máte k dispozícii veľký interiér, tak vďaka nábytku vo vzore dub sonoma vynikne jeho priestrannosť. Rozhodne najmodernejšie sú v poslednom čase interiéry škandinávskeho typu, vytvorené spojením prírodného dreva spolu s ľahkou čisto bielou farbou.

Systémový nábytok CEZAR zostava č. 3 sonoma

Lacný systémový nábytok GORDIA zostava 4 sonoma

Najväčšou výhodou nábytku v odtieni dub sonoma je ich univerzálnosť v spojení so širokou paletou farieb stien a doplnkov. Dokonale vynikne dokonca aj pred tapetami s výrazným vzorom.

Posuvná skriňa BETA 180 so zrkadlom sonoma

Ľahkosť a elegancia svetlého nábytku nám umožňuje použiť aj tmavšie farby stien v menších miestnostiach, ako je napríklad predsieň. Ak vyberiete decentné šatníkové skrine vo vzore dub sonoma, môžete použiť na steny aj tmavé odtiene ako fialová alebo hnedá.

Šatník EUFORIA 2

Nábytok so vzorom dub sonoma je tiež ako stvorený do spálne - miesto, kde hľadáme pokoj a odhadzujeme ťažobu stresu, ktorý nás často sprevádza počas celého dňa. Podľa toho, aká atmosféra je nám príjemná, môžeme si vybrať zo širokej palety farieb, od neutrálne bielej, alebo teplej béžovej, cez sladké pastelové (blankyt, staroružová, levanduľová) až po zvodné, romantické odtiene fialovej a elegantnej šedej.

Spálňa CEZAR zostava č. 7 sonoma

Miestnosťou, ktorá by mala byť skôr tradičná a prírodná, je rozhodne kuchyna. Nábytok v odtieni dub sonoma je ideálnou voľbou pre osoby, ktoré oceňujú moderný dizajn, rovnako ako teplo domova. Pomôžu vytvoriť harmóniu, do moderných kuchýň prinesú nadčasové teplo a klasiku, tradičným interiérom dodajú ľahkosť a štipku elegancie.

Kuchyňa Blanka 240

Dub sonoma je receptom pre príjemný, bezpečný a pokojný interiér. Nemusíme sa preto báťvyužiť ho aj v detských izbách alebo v izbách pre teenagerov, zvlášť v spojení so živými farbami. Pokiaľ tiež vyberieme zaujímavé doplnky, môžeme vytvoriť naozaj príjemný priestor pre každý vek, pohlavie alebo záujmy, ktorými sa naše dieťa rado baví.

Nezabudnime, že sonoma je tiež farba pre čalúnený nábytok. Odpočinková zostava v tomto teplom, jemnom odtieni, vytvorí atmosféru pre relax a odpočinok tiež v ultramodernom dome alebo byte.

Sedacia súprava EUFORIA 3+1+1 sonoma