Kategória: Tipy a triky

Zariadenie izby pre teenagera nie je jednoduchá úloha. V tomto prípade by sme sa pri aranžovaní interiéru mali riadiť nielen svojimi predstavami, ale aj záujmami majiteľa izby.

Možno sa naše dieťa rozhodne pre neutrálny interiér bez motívov. Ale možno to bude úplne naopak a pred nami bude stáť úloha vyzdobiť izbu pre fanúšika futbalu, hudobníka, alebo budúce módne návrhárky.

Pri aranžovaní izby nesmieme zabudnúť na to, že bude plniť viac funkcií. Bude to miesto nielen pre učenie sa a spánok, ale aj priestor, v ktorom bude naše dieťa odpočívať, stretávať sa s priateľmi, alebo rozvíjať svoje talenty a venovať sa svojim koníčkom. Jeho izba má teda byť jeho kráľovstvom a bezpečným miestom.

Rovnako dôležitý, okrem farieb a doplnkov, je nábytok. Aby sme správne vybrali, nemôžeme sa riadiť len vzhľadom, ale aj funkčnosťou. Riešením, ktoré si určite zaslúži vašu pozornosť, je systémový nábytok, ktorý umožňuje vybrať diely podľa individuálnych potrieb teenagera. Pestrofarebný, ale aj decentne systémový nábytok ponúka internetový obchod Mebline. Na internetovej stránke www.mebline.sk si z radu možností bez problémov vyberiete tú správnu zostavu nábytku, ktorý určite splní požiadavky vášho dieťaťa.

Moderná detská izba NEMO Zostava 3

Trendy detská izba NEMO Zostava 4

Najdôležitejšou časťou každej izby, nielen mládežníckej, je posteľ. Nie je to len miesto pre spánok. Je to miesto, kde budú naše tínedžerky celé hodiny počúvať hudbu, telefonovať, čítať knižky alebo pracovať na počítači. Tiež uvidíte, ako často sa aj učenie presunie od písacieho stola do postele, ktorá musí byť pohodlná. Jedno alebo dvojlôžková, klasická alebo poschodová. Nech si teda dieťa samo vyberie nábytok, ktorý bude najviac používať.

TN14 Lôžko 90 s matracom TENUS

Z12 - Posteľ 90 ZONDA

Veľká skriňa je v izbe nepostrádateľná. Potreba nového oblečenia sa zvyšuje spolu s vekom, hlavne u dievčat. Už malé dievčatká majú rady módu a nové oblečenie a tínedžerka sa bez neho už nevie zaobísť. Takže primerane veľká skriňa, do ktorej sa zmestia všetky časti oblečenia nášho dieťaťa, je nepostrádateľná.

NE1 Skriňa 3D NEMO

Študent potrebuje k svojmu štúdiu písací stôl. Nemusí byť veľký, dôležité je, aby plnil svoju funkciu - aby bol pohodlný, dostatočne vysoký, vošiel sa naň notebook, zošit a lampička - a práca aj štúdium bude hneď o niečo príjemnejšie. K stolu vyberieme tiež stoličku, najlepšie nastaviteľnú a náš teenager môže bezpečne študovať a nemusíte sa obávať o jeho zdravie.

NE11 Písací stôl NEMO

TN10 Rohový písací stôl TENUS

Kus nábytku, ktorý doplní izbovú zostavu, je regál. Teenager doňho uloží ako knižky, tak cd a dvd disky, rámčeky s fotografiami, alebo dózy na rôzne drobnosti a všetko ostatné, čo potrebuje.

LD6 - Regále 4D LIDO

Ak zostane ešte dostatok miesta, môžeme sa zamyslieť napríklad nad gaučom, posedením pre priateľov dieťaťa, alebo toaletným stolíkom pre mladú dámu. Je dôležité, aby bola izba miestom, kde sa bude naše dieťa cítiť dobre a rado sa do nej vracať.