Kategória: Tipy a triky

Váš malý poklad prvýkrát vstúpil do školských dverí? Je to pre neho určite veľký zážitok ! Čaká ho veľa nových prekvapení , ale zároveň tiež dosiaľ nepoznaných povinností. Pomôžte mu , aby na tieto prvé prelomové dni mal dobré spomienky.

Nová izba, ktorá je pripravená na zábavu i na učenie, bude iste dobrou motiváciou byť šikovným žiakom po celý rok. Obchod Mebline.cz ponúka moderné a cenovo prijateľné zostavy systémového nábytku, vďaka ktorým je možné vytvoriť ľubovoľnú izbu pre deti, ktoré začínajú svoje školské roky. Rôznorodosť dostupných vzorov, povrchov a farieb umožňuje výber takej zostavy, ktorá bude vyhovovať potrebám a očakávaniam vášho miláčika. Tu je niekoľko príkladov:

Systémový nábytok MAXIMUS

Aj keď sa môže zdať, že biely nábytok je príliš nudný a vážny pre detskú izbu, v skutočnosti má mnoho výhod. Po prvé, ideálne sa hodí ako do dievčenskej izby, tak aj pre chlapcov, takže je využiteľný v izbách, ktoré obýva brat a sestra. Po druhé, dobre sa ladí s väčšinou farieb stien, vrátane farebných tapiet a doplnkov živých farieb. Na jednu stranu sú univerzálne, z druhej strany vyzerajú moderne a elegantne a tiež dodávajú interiérom mnoho sviežosti. A čo je najdôležitejšie, "rastie" spolu s dieťaťom. Dospievajúcemu dievčaťu sa môže omrzieť ružová skrinka, ale biela zostane vždy aktuálna.

Systémový nábytok TENUS

Ste pripravení na farebnú smršť? Ak vás biela farba úplne neoslovuje, systémový nábytok TENUS sa vám určite bude páčiť. Patrí k obľúbeným druhom nábytku v našej ponuke, ktorý je populárny už niekoľko rokov. Skladá sa z mnohých rôznych dielov, ktoré dodávajú slobodu pri zostavovaní vlastného neopakovateľného interiéru. Za pozornosť stoja moderné regály, objemné komody, praktický písací stôl so zásuvkou pre klávesnicu a pohodlná posteľ s funkčným kontajnerom pre posteľnú bielizeň. Vyberte si zo štyroch krásnych farebných prevedení!

Systémový nábytok NEMO

Systémový nábytok NEMO je riešením pre tých, ktorí máte radi farby, ale v menších dávkach. Klasické sfarbenie sa tu kombinuje s nepatrnými náznakmi živých farieb, ktoré dávajú tejto nábytkovej zostave veľa sviežosti a originality. Nábytok NEMO je ideálny ako pre izbu malého školáka, tak aj teenagera. Vďaka širokej palete farebných kombinácií sa zariaďovanie izby môže stať naozaj zábavou pre deti aj rodičov. Okrem toho je nábytok NEMO tak univerzálny, že sa môže ľahko prispôsobiť meniacemu vkusu dieťaťa. Napríklad farebné dvierka môžete za pár okamihov obmeniť pomocou niekoľkých kusov samolepiacej tapety.

Systémový nábytok LIDO

Moderný detský systémový nábytok LIDO ponúka široké spektrum dielov. K dispozícii tu máme niekoľko druhov skríň, vitríniek, regálov, komôd alebo závesných skriniek a políc. Nábytok LIDO sa vyznačuje vyzáženým spojením farieb. Pokojné odtiene, spojené s optimistickými farebnými vsuvkami sa výborne hodia do izby školáka - na jednu stranu v deťoch prebúdzajú predstavivosť, na druhú stranu pôsobia upokojujúco a uľahčujú koncentráciu. Nie je to dokonalé riešenie?

Systémový nábytok BREGI

Mládežnícky nábytok BREGI je zaujímavá kombinácia pevnosti, moderného prevedenia a živých farieb, vytvorená špeciálne pre potreby chlapcov i dievčat. Zaujímavou vlastnosťou systémového nábytku Breg je možnosť personalizácie objednaného nábytku. Ponúkame okrem iného kvetinové, športové a hudobné motívy. Veľký výber funkčných súčastí a zaujímavé estetické riešenia umožňujú ideálne prispôsobenie tohto nábytku potrebám vášho dieťaťa. Nábytok vyzerá výborne samostatne, rovnako aj pri spojení do nábytkovej steny. Odporúčame!

Celú ponuku nábytku pre detské izby nájdete na stránke mebline.sk.