Kategória: Tipy a triky

Rozpočet na rekonštrukciu sa pomaly kráti a vy premýšľate, čo so zariadením kuchyne? Nie je dôvod na obavy. V internetovom obchode MEBLINE kúpite moderné a elegantné zostavy kuchynského nábytku za menej ako 260 €.

V každom dome všetky cesty vedú do kuchyne. Tu začíname rannou kávou, pripravujeme raňajky pre členov domácnosti, často tiež pracujeme, robíme ručné práce, alebo sa večer stretávame so svojimi blízkymi, aby sme sa podelili o udalosti uplynulého dňa. V rade domácností je kuchyňa bezpečným prístavom a miestom, kde sa odohráva časť rodinného života. Preto nie je nič divné na tom, keď chceme, aby to bolo príjemné, pohodlné a praktické miesto. Aj keď ceny kuchynského nábytku môžu byť závratné, nechýba ani ponuka pre každú peňaženku.

V sortimente obchodu Mebline nájdete moderné a cenovo dostupné zostavy, ktoré sú medzi zákazníkmi obľúbené pre svoju vysokú kvalitu a zaujímavé vzory. Všetky zostavy z kuchynskej kolekcie boli vyrobené v Európe a ich hlavnou výhodou je spojenie zaujímavého dizajnu s nevšednými konštrukčným riešeniami, ktoré umožňujú praktické využitie aj v malých interiéroch.

Kucnyňa Blanka 240

Ranné caffe latte bude určite výborne chutiť v kuchyni vo farbe kávy s mliekom a štipkou škorice. Blanka je mimoriadne estetická zostava, ktorá interiéru dodá ako tradičné teplo, tak aj modernú eleganciu.

MEBLINE: Kuchyňa BLANKA 240

Kuchyňa LUNGO 240

Jednoduchý dizajn, jemné úchytky a univerzálne farby - vďaka tomu sa kuchynská linka LUNGO hodí takmer ku každému zariadenie interiéru. Presklenné skrinky sú ako stvorené k vystaveniu elegantnej sady riadu alebo obľúbených kuchárskych knižiek.

MEBLINE: Kuchyňa LUNGO 240

Kuchyňa MORENO 240 picard

Vďaka svojej svetlej a reflexnej čelnej strane je kuchyňa MORENO ako stvorená pre moderné a minimalistické interiéry. Dobre sa spája s bielou, svetlými farbami a ozdobným kameňom a doplnkami vo výrazných, živých farbách.

MEBLINE: Kuchyňa MORENO 240 picard

Kuchyňa MORENO 240 black

Kuchyňa MORENO black je zostava s charakterom, ideálna pre tých, ktorí majú radi netypické a odvážne riešenie. Hoci je čierna farba už nejakú dobu akceptovaná ako dominantná v interiéroch, čierne kuchyne zatiaľ nie sú tak časté. Napriek tomu si myslíme, že táto kuchynská linka môže s vhodnými doplnkami vytvoriť neobyčajne zladený celok.

MEBLINE: Kuchyňa MORENO 240 black

Kuchyňa MORENO 240 gaštan / mliečny dub

Nábytok v tmavo hnedej farbe sa nám spája s bezpečím a teplom domova. Nechceme práve takú atmosféru vytvoriť v mieste, kde sa spájajú cesty všetkých obyvateľov domácnosti? Gaštanové čelné steny sú dobrou voľbou pre osoby preferujúce konzervatívnejšie riešenie, čo ale neznamená, že celý interiér nemôžeme oživiť odvážnejšou farbou stien alebo doplnkov. Tmavohnedá sa navyše dobre kombinuje s veľkou paletou farieb.

MEBLINE: Kuchyňa MORENO 240 gaštan / mliečny dub