Kategória: Interiér

Pri výbere nábytku do obývacej izby je potrebné zvážiť si niekoľko vecí: štýl nábytku, kvalita spracovania a stupeň prispôsobenia jednotlivých častí veľkosti a špecifickosti interiéru. Dôležité sú aj naše individuálne preferencie. Nejde len o estetické hodnoty, ale aj o funkčnosť riešenia.

Nábytok do obývacej izby by sa mal používať predovšetkým pohodlne. Relaxujeme v obývacej izbe, pozeráme televíziu, stretávame priateľov. Niet divu, že pohodlie členov domácnosti a hostí považujeme za prioritu.

Obyvacia stena Baros

Moderná nástenná jednotka v pohodlí

Moderné obývacie steny sa veľmi líšia od tých, ktoré si pamätáme z čias Poľskej ľudovej republiky. V internetovom obchode Mebline.sk nájdete obývacie steny vynikajúcej kvality vyznačujúce sa jedinečným dizajnom, ľahkosťou a funkčnosťou.

Obyvaci stena Cosmo

Elegantná obývacia stena s komodou alebo prípadne systémový nábytok do miestnosti s LED osvetlením? Obrovský výber modelov nám umožní zvoliť si obývaciu stenu šitú na mieru našim potrebám. Návrhy zahŕňajú minimalistický nábytok do obývacej izby alebo miestnosti pre mládež, vrátane hotových nábytkových súprav s kompaktnými rozmermi, ktoré budú ideálne pre malé byty. Milovníci modernosti a tradičné riešenia interiéru nájdu svoj vysnívaný set, ktorý poteší oko aj po mnohých rokoch!

Štandardná obývacia stena obsahuje stojace a/alebo závesné skrinky, RTV skrinku, ako aj police alebo komody so zásuvkami. Niektoré súpravy sú vybavené osvetlenými skrinkami, v ktorých je možné umiestniť suveníry z cestovania, zbierku kníh alebo rodinné fotografie.

Obyvacia stena Salsa

Systémový nábytok do obývacej izby

Modulárny nábytok vynikajúcej kvality je praktickým riešením pre každý dom alebo byt. Sú to sady nábytkov v špecifickom štýle. Vyberáme si podľa toho, ktoré hotové sety by sme radi videli v našej obývačke. V prípade systémového nábytku máme možnosť vytvoriť vlastnú zostavu nábytku podľa rozmerov jednotlivých komponentov, ich funkčnosti a možností interiéru.

Moderný systémový nábytok je veľmi priestranný a pohodlný na používanie. Z hľadiska priestoru dávajú veľa slobody. Máme na výber RTV komody, závesné a stojacie vitríny, police, šatníky, knižnice, stolíky a mnoho ďalších prvkov v rovnakom štýle.

V obchode Mebline.sk môžete ľahko nájsť kolekciu v minimalistickom, škandinávskom alebo klasickom štýle. Navrhovaný lacný systémový nábytok bude fungovať nielen v obývacej izbe, ale aj v obývacej časti prepojenej s kuchynským kútom, v mládežníckej izbe, pracovni a dokonca aj v spálni (niektoré kolekcie modulárneho nábytku zahŕňajú nočné stolíky).

Obyvacia stena Denver

Sofistikované, elegantné a nadčasové

Moderné obývacie steny a systémový nábytok by sa mali vyznačovať originálnym dizajnom, pohodlným rozložením a dôrazom na detail. Matné alebo lesklé, nábytok s LED osvetlením alebo prípadne bez osvetlenia? Ak stále neviete, ktorý nábytok si vybrať, stojí za to kontaktovať tím Mebline, ktorý Vám rád odpovie na všetky Vaše otázky.