Kategória: Interiér

Biela farba vyzerá v obývacej izbe veľmi dobre. V minulosti nám to pripomínalo sterilné "nemocničné" prostredie a dnes je to mimoriadne elegantné pozadie pre najzaujímavejšie nápady. Prečo si vybrať biely nábytok do obývacej izby? Existuje niekoľko dôvodov.

Nespočetné usporiadanie

Biely nábytok sa hodí do každého interiéru. Vyzerá skvele v anglickom, provensálskom, škandinávskom alebo shabby chic štýle. Odtiene bielej sa objavujú v moderných, minimalistických aj klasických interiéroch s nádychom romantizmu.

Obyvacia stena salsa biela

Pohovka, komoda alebo stôl v bielych odtieňoch dokonale ladia s výraznejšou farbou stien a podláh. Biela nám otvára široké možnosti a navyše opticky zväčšuje interiér, ktorý sa javí priestrannejší a svetlejší.

Zamerajte sa na zvýraznenie

Biele povrchy nábytku vám umožňujú zvýrazniť krásu predmetov, ktoré nás obklopujú - dekoratívnu vázu, elegantné rámy na fotografie alebo kvetinové vankúše na pohovke. Biela knižnica alebo polica bude dobrým miestom pre drobnosti a suveníry z cestovania - predmety prezentované týmto spôsobom (na zvýraznenie efektu je možné podsvietiť) určite neuniknú pozornosti hostí.

Zaujímavým návrhom je kombinácia bieleho nábytku s čiernymi doplnkami vo forme lámp, záclon alebo grafiky. Táto kombinácia sa často používa v interiéroch udržiavaných v art deco a pôvabnej estetike.

Studentska izba Maximus 25

Usporiadanie bieleho nábytku

Biela je základná farba pre dekor v morskom štýle. Stačí si vybrať biele záclony a vankúše s kotviacim alebo vlnovým motívom pre bielu pohovku alebo roh a interiér získa stredomorský charakter. Biela dokonale ladí s odtieňmi šedej a zelenej, takže ak chcete oživiť interiér, vložte do obývacej izby zelené rastliny, kvety alebo prikrývky s kvetinovým vzorom.

Kde nájdete biely nábytok do obývacej izby?

Obchod Mebline je jediné miesto, kde nájdete nábytok vysokej kvality za prijateľnú cenu. Biele komody do obývacej izby, elegantné vitríny s LED osvetlením, lavice a konferenčné stolíky, funkčný čalúnený nábytok v bielej farbe sú len niektoré z návrhov internetového obchodu Mebline.

Široká ponuka by mohla zahŕňať aj biely systémový nábytok do obývacej izby. Obzvlášť pozoruhodné sú elegantné nábytkové yostavy „Denver“ a kolekcie nábytku z radu „Samba“ s vysokým leskom. Milovníkom škandinávskeho štýlu sa budú páčiť systémy „Bjorn“ a „Milan“, ktoré sa vyznačujú pozoruhodnou jednoduchosťou a funkčnosťou.

Bjorn Oviedo 7

Nábytok pre každý rozpočet

V rozmanitej ponuke obchodu Mebline nájdete moderný a štylizovaný nábytok, ktorý sa predáva jednotlivo alebo v hotových zostavách. Čo ich odlišuje? Predovšetkým kvalita spracovania, pozornosť k najmenším detailom a atraktívna cena. Hľadáte biely nábytok do obývacej izby alebo do inej miestnosti v dome? Experti z Mebline sú vám k dispozícii!