Kategória: Interiér

Môže byť malá kuchyňa pohodlná a funkčná? Každopádne! Usporiadanie malého priestoru môže byť problematické, ale vďaka malej kreativite je možné optimálne usporiadať aj veľmi malé interiéry.

Stol DX

Majitelia malých bytov si nemôžu dovoliť veľký stôl so stoličkami, čo však neznamená, že sa musia úplne vzdať jedálenského kúta v kuchyni alebo obývacej izbe. Internetový obchod Mebline.sk ponúka kompaktné stoly pre malé a úzke kuchyne. Takýto stôl nezaberá veľa miesta, je užitočný a ak je to potrebné, môže sa použiť ako prídavná doska.

Je ťažké si predstaviť byt bez funkčného stola. Výrobcovia nábytku, ktorí uspokojujú potreby užívateľov malých priestorov, obohatili svoju ponuku o kompaktné stoly, ktoré je možné vkladať takmer kdekoľvek. Jedným z ponúk obchodu Mebline.sk je stôl MAX 80x80 cm.

Stol Max

Rozkladací stôl pre malú kuchyňu alebo obývaciu izbu

Zaujímavým riešením je rozkladací stôl pre malé miestnosti. Ponuka Mebline.sk obsahuje oválne, obdĺžnikové a štvorcové stoly (vrátane línie Olivia Bianco), ktoré sa dajú ľahko a rýchlo rozložiť, čím sa vytvára priestor pre viac hostí.

Ako sa zmestí stôl do malej kuchyne?

Ak naša kuchyňa je malá, ani vtedy by sme nemali večerať pri konferenčnom stolíku v obývacej izbe.

Ak máme úzku kuchyňu a plánujeme umiestniť nábytok pozdĺž dlhších protiľahlých stien, stôl sa dá umiestniť vedľa kratšej steny, čím sa spoja obe nábytky.

Aj keď sú pri stole najviac dvaja ľudia, stojí za to postarať sa o jedálenský kútik - najmä ak je okno na tej istej stene a nie je na ňom možné zavesiť skrinky. Stôl pod kuchynským oknom má tú výhodu, že vám umožňuje vychutnať si výhľad vonku počas jedla.

Stol Wenus

V prípade otvoreného priestoru, t.j. kuchyne spojenej s obývacou izbou, malý jedálenský stôl umiestnený v strede oddelí tieto dve zóny. Aby ste ušetrili čo najviac miesta, stojí za to nahradiť tradičné stoličky s pohodlnými stoličkami bez operadla, ktoré je možné kedykoľvek zasunúť pod stôl.

Funkčné kuchynské stoly

Malý a ľahký stôl má tú výhodu, že sa v prípade potreby dá ľahko premiestniť z jedného miesta na druhé. Takýto mobilný kus nábytku bude užitočný v každom byte.

Využitím ponuky Mebline.sk môžete zariadiť aj veľmi malý priestor v kuchyni, jedálni a akejkoľvek miestnosti v dome. Sortiment obchodu zahŕňa moderné kuchynské stoly, kompaktné sklenené jedálenské stoly, ako aj výsuvné okrúhle, štvorcové a obdĺžnikové stoly. Obzvlášť pozoruhodné sú stoly z kolekcie Scandinavia a Loft, ktoré budú dokonalým doplnkom minimalistického usporiadania.

Stol Oslo 6 stolicki Roma

Vďaka širokej ponuke obchodu Mebline.sk môžete stôl ľahko prispôsobiť veľkosti, dekorácii a farbe interiéru.