Kategória: Interiér

Mnoho ľudí sníva o usporiadaní šatníka v samostatnej miestnosti. Bohužiaľ, nie každý si môže dovoliť taký luxus. Neexistuje však dôvod na obavy. Aj keď máme malý byt, nemusíme sa vzdať praktického šatníka. Vďaka moderným riešeniam usporiadania dokážeme ľahko zorganizovať ďalšie miesto na uloženie sák, kabátov alebo sezónneho oblečenia - rýchlo a za nízku cenu.

Predsienova zostava Sara 1

Šatňa v malej predsieni alebo na úzkej chodbe

Na chodbe alebo v predsieni je možné usporiadať šatňu - v závislosti od veľkosti obytného priestoru a osobných preferencií. Perfektne tu bude fungovať súprava so šatníkom, panelom s poličkou a skrinkou na obuv. V internetovom obchode Mebline.sk nájdete pevné skrinky pre malé byty. Z danej kolekcie si môžeme kúpiť hotový nábytok alebo jednu položku.

Funkčným a mimoriadne elegantným riešením pre malé byty je kompaktná skriňa so zrkadlom z kolekcie MAX M, rozmer 90 x 195 x 40 cm. Ponuky zahŕňajú aj mierne nižšie modely vrátane napríklad šatníka s rozmermi 101 x 71 x 40 cm (kolekcia SMART).

Predsienova stena Max

Ak chcete čo najlepšie využiť priestor v malej predsieni, oplatí si vybrať priestrannú skriňu, ktorá bude vysoko nad stropom. Ideálnym riešením môže byť skriňa so zrkadlom GAMMA s výškou 213 cm. Do tohto šatníka sa zmestia nielen vonkajšie odevy, ale aj vysávač, žehlička alebo žehliaca doska.

Posuvny satnik Gamma

Usporiadanie predsiene by malo umožniť voľný pohyb po byte, takže sa oplatí starostlivo rozmyslieť každý centimeter štvorcový. Ak sú v hale výklenky alebo nefunkčné skosenia, použite ich na výber nábytku správnej veľkosti.

Malá šatníková skriňa v spálni

Ak na chodbe nemáme priestor, môžeme do priestoru spálne integrovať praktický šatník so zrkadlom. Okrem tradičných šatníkových modelov s úzkym šatníkom, zásuvkami a vešiakom máme na výber aj vstavané skrine so zrkadlami. Biely šatník z kolekcie ANTER 1 bude dokonalým doplnkom modernej výzdoby spálne.

Perfektný šatník je taký, ktorý má veľa políc a úložných koľajníc. Dôležité sú aj estetické hodnoty, a preto v ponuke Mebline.sk nechýbajú dizajnérske modely, ktoré potešia oko a neprekonajú svoju podobu.

Skrina Galaxy

Na čo sa zamerať pri kúpe šatníka pre malú izbu?

Kľúčovú úlohu zohrávajú rozmery a estetika daného modelu. Pamätajte si, že vďaka jednoduchým trikom môžete opticky zväčšiť a rozžiariť interiér. Využite iba potenciál zrkadiel a svetlých farieb, ako sú biela, béžová a šedá.

Internetový obchod Mebline.sk je miestom, kde nájdete módne a lacné skrine vyrobené z najkvalitnejších materiálov. Vďaka tomu máme záruku, že nám budú slúžiť mnoho rokov.

Hľadáte praktický šatník pre malý interiér? Tím Mebline vám rád pomôže pri výbere dokonalého riešenia usporiadania.