Kategória: Interiér

Je ťažké si predstaviť obývaciu izbu bez pohodlnej sedačky. Tu sa odpočívame, stretávame sa s priateľmi, často aj pracujeme. Funkčná rozkladacia rohová sedačka je tiež ideálnym miestom na spanie, pretože v menších apartmánoch obývacia izba často býva aj spálňou.

Rohova sedacia suprava Oslo

Akú rozkladaciu sedačku by ste si mali zvoliť?

Rohová sedačka s funkciou na spanie by mala byť pohodlná, pekná a praktická. Kde ho nájsť? Internetový obchod Mebline.sk ponúka veľké rohové sedačky v tvare U a menšie čalúnené pohovky, ktoré budú ideálne pre malé byty a štúdiá. Aj keď každý deň spíme v spálni, rozkladacia pohovka bude veľkým pohodlím, keď sa rozhodneme ubytovať hostí.

Obchod Mebline.sk ponúka mnoho modelov pohodlných rohových sedačiek, dizajnérskych pohoviek s odkazom na vintage štýl alebo elegantných sedačiek s prekrásnym prešívaním.

Modely „Oslo“ a „Dako“ sú optimálnym riešením pre tých, ktorí majú obmedzený priestor. Obidve pohovky majú kompaktnú veľkosť. Boli vybavené tzv. "ostrovom", kde môžete pohodlne ležať pri čítaní alebo sledovať svoje obľúbené série.

Rozkladacie sedacie súpravy v tvare U vyzerajú skvele v priestranných a veľkých interiéroch - ideálne pre veľké rodiny. Zvyčajne sú vybavené funkčným kontajnerom na posteľnú bielizeň. Niektoré modely (napr. sedačka „Logan“) majú nielen ostrov a mäkké vankúše, ale aj bar - malý pult, na ktorý si môžete dať šálku čaju alebo pohár vína.

Rohova sedacia suprava Logan

Kam umiestniť rohovú sedačku?

Pri hľadaní vhodnej rohovej sedacej súpravy s funkciou na spanie venujte pozornosť nielen jej rozmerom pred a po rozložení, ale tiež na ľavú alebo pravú stranu. Vďaka tomu dokonale prispôsobíme nábytok veľkosti a špecifickosti interiéru. Dôležité je, že sedačka nemusí byť v rohu miestnosti. Vďaka veľkej obývacej izbe môžeme pohovku umiestniť kdekoľvek a v rôznych uhloch. Rohová sedacia súprava veľmi často stojí uprostred a oddeľuje obývaciu časť (priestor na posedenie) od kuchyne a jedálne.

Rohova sedacia suprava Candy

Klasika v celej svojej kráse

Rohová sedačka s funkciou na spanie je typ domáceho alebo bytového vybavenia, s ktorým je ťažké sa obísť. Niet divu, že výrobcovia moderného nábytku milujú pohovky! Umožnia vám za pár okamihov usporiadať priestor pred TV, kozubom alebo zasklenou zimnou záhradou. Nie je nič ako natiahnutie nôh na pohodlnej pohovke a obdivovanie ohňa v krbe alebo nádherný výhľad z okna!

V obchode Mebline.sk nájdete sedacie súpravy vynikajúcej kvality v rôznych farbách a prevedeniach, ktoré dobre ladia s akýmkoľvek štýlom interiéru. Hľadáte nastaviteľnú rohovú pohovku do obývacej izby v minimalistickom, škandinávskom alebo klasickom štýle? Odporúčame vám oboznámiť sa so širokým sortimentom internetového obchodu Mebline.sk., kde vynikajúce spracovanie vždy ide ruka v ruke s atraktívnou cenou!