Kategória: Interiér

Posuvné skrine majú často veľké rozmery a preto nás môže napadnúť, že tomu bude zodpovedať aj cena. Nenechajte sa ale mýliť! Štýlovú a modernú posuvnú skriňu, ktorá splní všetky vaše očakávania, môžete kúpiť už za menej ako 199 €!

Priestranná skriňa je zárukou poriadku a pohodlného uloženia nielen oblečenia, ale aj športového náčinia, rôznych domácich potrieb, škatúľ s rôznymi pamiatkami a suvenírmi, ktoré často vo väčšine domácností zaberajú veľa miesta. Dnes je už veľmi ťažké predstaviť si dobre fungujúci domácnosť bez veľkej a objemnej skrine.

Momentálne sú najobľúbenejšie práve posuvné skrine, ktoré dodajú interiéru moderný vzhľad a zároveň vďaka svojej jednoduchosti budú určite slúžiť niekoľko rokov. Čo je najdôležitejšie, takéto riešenie vôbec nemusí byť drahé! V ponuke nášho obchodu MEBLINE nájdete kvalitné skrine, za ktoré nezaplatíte viac ako .... €! Nižšie vám predstavíme niektoré z nich.

Posuvná skriňa 140 ORLANDO wenge - 199 €

Posuvná skriňa 140 ORLANDO wenge je najlacnejšia zo skríň, ktoré v sortimente MEBLINE ponúkame, ale svojou kvalitou a eleganciou neustupuje ani drahším modelom. Vďaka priestranným policiam a možnosťou zavesenia oblečenia sa výborne hodí ako do predsiene, tak aj do spálne. Zároveň je vyrobená v odtieni wenge, ktorý je medzi zákazníkmi jedným z najobľúbenejších.

Posuvná skriňa LONDON 180 san remo - 199 €

Séria LONDON sa vyznačuje jednoduchým dizajnom, ktorý dodáva nábytku klasickú eleganciu a výborne sa preto hodí nielen do moderných, ale aj klasických interiérov. Vďaka veľkej palete farieb sa posuvná skriňa LONDON 180 san remo bude dobre vynímať ako na svetlom, tak aj tmavom pozadí. Práve široká škála kombinácií farby a vzoru posuvných dverí s korpusom skrine je určite nespornou výhodou tohto modelu.

Posuvná skriňa 140 PRESTO - 179 €

Jednoduchý dizajn, praktické rozloženie vnútorného priestoru a zaujímavý dizajn dverí - to je posuvná skriňa 140 PRESTO, ktorá je nielen funkčné, ale zároveň aj atraktívnym doplnkom každého moderného interiéru. Perfektne sa hodí napríklad k stene farby mliečnej kávy - miestnosť má moderný charakter, ale zároveň si uchová príjemné teplo.

Posuvná skriňa DORA 2 milano - 199 €

Ak hľadáte skriňu so zrkadlom, môžete mať za niečo viac ako 199 € elegantnú posuvnú skriňu DORA 2 milano, ktorú predávame aj v bielej farbe. Vďaka dômyselne usporiadanému vnútornému priestoru je to skriňa, ktorá sa dokonale hodí do predsiene, šatníka, alebo spálne. Tmavé a elegantné farebné prevedenie dodá interiéru nádych serióznosti, ale vďaka modernému dizajnu miestnosť úplne "nezahltí".

Predstavované skrine sú v ponuke v rôznych farebných prevedeniach. Viac ponúk posuvných skríň do  199 € nájdete na mebline.sk