Kategória: Interiér

Zima a jar sú ročné obdobia, v ktorých viac oceníme domácu atmosféru – možnosť zohriať sa v útulnej obývačke pri šálke horúceho čaju. Ústrednú úlohu pri usporiadaní relaxačného priestoru má LED osvetlenie. Keď sa deň skracuje a je chladnejšie, je pravdepodobnejšie, že trávime čas doma. Jeseň/zima je ideálnym obdobím na premenu interiéru – zmenu farby stien, nábytku či dekoračných doplnkov.

Moderným a neuveriteľne efektívnym riešením sú osvetlené vitríny. Vďaka nim môžete nielen vystaviť hodnotné predmety, rodinné suveníry či obľúbenú knižnú zbierku, ale aj predstaviť jemné bodové svetlo, ktoré rozjasní večernú tmu a navodí príjemnú atmosféru ideálnu na oddych.

V tomto článku predstavujeme jedinečné závesné a stojace vitríny s osvetlením. Všetky modely nájdete v našom internetovom obchode Mebline.sk. Široký výber produktov vám umožní prispôsobiť nábytok Vašim individuálnym potrebám a typu miestnosti.

Vitrína – aké je pre ňu ideálne miesto?

Elegantná vitrína môže hrať hlavnú úlohu v obývacej izbe, jedálni alebo pracovni. Bude tiež užitočným kusom nábytku v spálni, tínedžerskej izbe alebo domácej knižnici. Najviac ho však nájdeme v obývačke, kde trávime veľa času cez deň aj večer. Vitríny majú väčšinou jednu veľkú výhodu – sú priestorovo úsporné. Navyše poskytujú praktický úložný priestor – za dvierkami môžete vystaviť cenné predmety a zároveň navodiť príjemnú atmosféru pri výbere sklenených políc s LED osvetlením
Podlahové vitríny

Jedným z odporúčaní nášho e-shopu je stojanová vitrína LYKKE s nohami z masívneho dreva - ideálna do obývačky v škandinávskom štýle. Je veľmi priestranný a zároveň pôsobí ľahko a elegantne. Je vyrobený z kvalitnej laminovanej nábytkovej dosky, ktorá je zárukou dlhodobého používania. Odtieň svetlej borovice andersen vnesie do aranžmánu sviežosť a jas. Police je možné osvetliť pomocou energeticky úsporného LED osvetlenia v bielej alebo modrej farbe.

SV3 Regál 2D sklo LYKKE

Ak chcete interiér obývačky zútulniť, môžete zvoliť menšiu vitrínu vo farbe dub a doplniť o LED osvetlenie sklenených poličiek. Ako príklad uvádzame vitrínu INES s čiernymi vložkami, ktoré dodávajú tomuto kusu nábytku individuálny charakter. Takáto vitrína bude perfektnou voľbou na mediálnu stenu v obývačke. Bude vyzerať skvele, keď bude stáť vedľa televíznej skrinky z rovnakej kolekcie. Celá zostava je vyrobená z pevnej laminovanej nábytkovej dosky.

IN6 Vitrína INES Dub Artisan / Čierna matná

Oceňujete moderný dizajn a ľahkú formu? Vitrína TULSA v bielej farbe s LED osvetlením Quatro a čiernymi kovovými úchytkami dotvoria zariadenie súčasnej obývačky. Výrobca Helvetia ponúka rovnaký model aj v prírodnom odtieni dreva. Na osvetlených poličkách za sklom si môžete vystaviť suveníry z ciest, riad alebo iné drobnosti.

Vitrína 1D L/P TULSA TU05 Biela / Biely lesk

Pre milovníkov moderného dizajnu a mimoriadne elegantného moderného glam štýlu predstavujeme bielu vitrínu ERKO vo vysokom lesku. Je vyrobený z tvrdeného skla a odolnej laminovanej nábytkovej dosky. Tento kus nábytku je tiež vybavený funkciou jemného zatvárania. Odporúčané LED bodové osvetlenie elegantne osvetlí krásnu vázu alebo iné dekoratívne prvky. Uzamykateľné čelá skriniek je možné použiť na ukrytie vecí, ktoré nemusia byť nevyhnutne na očiach - dokumenty, drobná elektronika a podobné veci.

Nástenné vitríny s LED osvetlením

Na to, aby ste mali v izbe elegantnú sklenenú vitrínu, nepotrebujete veľa miesta. V našom e-shope nájdete obrovský výber skriniek kompaktných rozmerov, ktoré je možné zavesiť na stenu. Jedným z odporúčaní je štýlová nástenná SOHO vitrína s bielou prednou a bočnou časťou vo farbe dub sonoma.

Ak oceňujete minimalistický dizajn, pozrite si model VIGO GREY. Môže byť namontovaný vertikálne alebo horizontálne. Je vybavená systémom otvárania push-click. Môžete si zvoliť aj LED podsvietenie. Bočné časti sú vyrobené z laminovanej dosky v matnom prevedení, predné časti z laminovanej MDF dosky vo vysokom lesku. V kolekcii VIGO GREY nájdete aj TV skrinky, plávajúce úložné diely a tiež vitríny v rôznych veľkostiach.

Závesná vitrína SOHO SH2E dub sonoma / biely lesk

Nástenná skrinka HEKTOR vo vysokolesklej antracitovej farbe osloví tých, ktorí majú radi moderné formy. Jednoduchý tvar, funkčnosť a vysoká estetická hodnota sú len niektoré z predností tohto modelu, ktorý ponúka výrobca Helvetia. V tejto vitríne nájdete okrem sklenenej police aj dve odkladacie priehradky skryté za dvierkami. Tento kus nábytku so zaoblenými prednými hranami je vybavený aj funkciou jemného zatvárania. Je to ideálne odporúčanie do obývačky alebo do tínedžerskej izby.

Vitrína so sklom ľavá HEKTOR HR05 biely lesk

Jednoduchý tvar bielej vitríny AVA s vložkou vo farbe dub wotan je inšpirovaný dizajnom moderných krbov. Tento osvetlený kus nábytku vnesie hrejivú atmosféru do každého interiéru. Je dostupný aj v inom farebnom prevedení. Môžete tiež pridať LED osvetlenie dostupné v rôznych farebných prevedeniach – biela / modrá alebo 16-farebná RGB verzia. Čo je zaujímavé, vysokokvalitné RGB osvetľovacie systémy je možné namontovať do ďalších prvkov – nábytku, kuchynskej pracovnej dosky, nástenných políc, stolov, príborníkov, vitrín atď.

Vitrína AVA 07 dub wotan / biely