Kategória: Interiér

Hľadáte písací stôl v cenovej relácii od 100 do 200 €? V ponuke obchodu MEBLINE nájdete bohatú ponuku kvalitných a cenovo prijateľných stolov použiteľných ako pre kanceláriu, tak aj do detskej alebo tínedžerskej izby.

Pokiaľ ide o komfort na pracovisku, nemôžeme pristúpiť na žiadne kompromisy. Zodpovedajúci písací stôl má rovnako veľký význam pre správne držanie tela, ako vhodne zvolená stolička, ktorá podopiera bedrovú chrbticu. Pohodlie má zároveň pri niekoľkohodinovej práci alebo pri učení sa veľký vplyv na samotnú výkonnosť. V ponuke nášho obchodu MEBLINE nájdete jednoduché univerzálne písacie stoly, rovnako ako stoly určené pre prácu s počítačom a rohové stoly, ponúkajúce väčšiu pracovnú plochu.

Písacie stoly s výsuvnou poličkou na klávesnicu

Pokiaľ na vašom stole ležia slovníky, knižky, hromady dokumentov, hrnček s kávou, rámček s fotkou a veľa iných a nevyhnutných vecí ktoré potrebujeme mať vždy pri ruke, nie je divu, že na stole už chýba miesto pre klávesnicu počítača. Jednoduchý stôl s výsuvnou poličkou umožní využiť dobré miesto a zároveň mať pri práci lakte položené v optimálnej výške.

Stolíky / toalety so zásuvkami

Vďaka estetickému a univerzálnemu dizajnu stolíkov CEZAR a MAXIMUS môžu tieto stolíky plniť aj funkciu dámskej toalety.

Oba stolíky je možné spojiť so zostavou spálňového nábytku tej istej série. Objemné zásuvky poskytujú dostatok priestoru ako pre dokumenty a kancelárske potreby, tak aj pre kozmetiku a bižutériu.

Rohové stoly

Ak si zariaďujete pracovný kútik v neveľkom byte, je dobré zvážiť kúpu práve rohového stola, ktorý umožňuje využitie každého priestoru a zároveň ponúka viac miesta na prácu. Niektoré typy ponúkajú zaujímavé nádstavce na monitory, vďaka ktorým zostane na pracovnej ploche ešte viac voľného miesta.

Klasické stoly so skrinkou, zásuvkou a poličkou

Ak preferujete stoly s klasickým vzhľadom a k pracovnej ploche potrebujete aj úložný priestor, určite si vyberte stôl s väčšou skrinkou, výsuvnou poličkou na klávesnicu a zásuvkou na dokumenty. Niektoré typy týchto stolov ponúkajú tiež poličku na uloženie skrine počítača.

Stoly do detskej a mládežníckej izby

Stolík v izbe vášho dieťaťa musí byť rovnako funkčný ako ten váš, ale zároveň určite neuškodí väčšia farebnosť, ktorá dodá interiéru izby veselosť. Určite sa budú hodiť aj zásuvky na školské potreby a skrinka na knižky. Veselé farby stolíka dieťaťu určite spríjemnia učenie.

Všetky typy týchto stolov môžete nájsť na stránke eshopu mebline.sk