Kategória: Interiér

Drevený, kovový, sklenený či dokonca bambusový – konferenčný stolík je malý kúsok nábytku vytvorený na špeciálne účely. Bude sa hodiť do každej obývačky, ale aj do iných izieb. Ak je správne upravená, bude ozdobou v kancelárii, v predizbe, alebo v mládežníckej izbe. Dá sa použiť aj ako odkladací stolík všade tam, kde chcete niečo položiť na dosku stola, napríklad v čitateľskom kútiku alebo spálni.

Široký sortiment konferenčných stolíkov nájdete v dôveryhodnom internetovom obchode Mebline.sk. Rôzne modely sa vyznačujú rôznou veľkosťou, tvarom, farbami a predovšetkým štýlom. Všetky majú jedno spoločné: vynikajúcu kvalitu ruka v ruke s funkčnosťou.

Nižšie uvádzame najmódnejšie konferenčné stolíky zodpovedajúce súčasným trendom interiérového dizajnu. Ukážeme vám aj štýlové modely inšpirované škandinávskym štýlom a minimal estetikou. Nájdete tu aj konferenčné stolíky v industriálnom štýle, ale aj dizajnové, ktoré ohromia jedinečným vzhľadom. Odporúčame vám prečítať si viac, ako aj navštíviť náš obchod s nábytkom Mebline.sk!

Na čo dávajme pozor pri výbere konferenčného stolíka do obývačky?

Rozmery a farba konferenčného stolíka sú jedna vec, ktorú musíme spomenúť, ale mali by sme brať do úvahy aj také vlastnosti, ako je dvojitá doska, úložný priestor alebo polica pod doskou, možnosť zloženia/rozloženia stolíka atď. nábytok sa často presúva (napríklad preto, že pravidelne rozkladáme sedačku v obývačke), je najlepšie zvoliť ľahký „mobilný“ konferenčný stolík.

Veľmi obľúbené sú konferenčné stolíky na kovovom ráme, ako aj kompaktné košíkové. Modely so sklenenou doskou sú skvelou možnosťou aj do moderného interiéru, pretože dodávajú dizajnu ľahkosť a dajú sa použiť aj v malých priestoroch.

Vybrať si môžete aj nadčasový drevený model, ktorý sa bude hodiť do väčšiny interiérov. Najdôležitejšia je však funkčnosť – ideálny konferenčný stolík musí poskytnúť pohodlie v obývačke alebo oddychovej zóne na pracovisku. Mala by byť umiestnená tak, aby k nej mala ľahký prístup každá osoba sediaca na pohovke alebo rohovej sedačke. Ak máte veľkú rohovú sedačku v tvare L alebo U, zvážte kúpu dvoch konferenčných stolíkov. Takéto súpravy nájdete za atraktívne ceny v našom internetovom obchode.

Moderný konferenčný stolík v štýle scandi

Estetika Scandi sa väčšinou odráža v prirodzených odtieňoch dreva, bielej a sivej v kombinácii s jednoduchou funkčnou formou. Jedným z odporúčaní obchodu Mebline.sk je biely konferenčný stolík LARS s dubovou podnožou. Pod vrchnou časťou je veľký úložný priestor na drobnosti. Vďaka nemu budete mať v obývačke poriadok.

Konferenčný stolík LARS LS99 dub flagstaff / biely lesk

Druhou možnosťou je trendy konferenčný stolík SIGMA na čiernom kovovom ráme. Pod okrúhlou doskou s priemerom 84 cm nájdete druhý rovnaký konferenčný stolík vo farbe dub artisan. Oba prvky sú vyrobené z veľmi odolnej nábytkovej dosky. Bude to perfektná voľba pre usporiadanie v škandinávskom štýle, mestskej džungli alebo v ekologickom štýle.

Konferenčný stolík SIGMA B dub artisan

Konferenčné stolíky OLSO a BJORN/OVIEDO majú podobnú konštrukciu. Líšia sa veľkosťou a farbou, no oba modely majú úložné priestory a otvorenú policu pod vrchom, vysoké nohy a jedinečný dizajn, ktorý do interiéru vnáša útulnú atmosféru.

Konferenčný stolík OSLO O11 dub rivia / biely lesk

BJ8 Stôl s policou BJORN / OVIEDO Biely + San remo svetlé

Konferenčné stolíky v štýle Glamour

Krásny konferenčný stolík MORIA bude ideálny pre milovníkov trblietavého, lesklého a exkluzívneho nábytku. Okrúhla sklenená doska je tu osadená na kovovom ráme v medenej farbe. Z tohto jedinečného kusu nábytku nebude možné spustiť oči. Skvele bude vyzerať v spoločnosti elegantnej sedačky potiahnutej kvalitnou látkou. Je to perfektná voľba do elegantnej obývačky, pracovne alebo čakárne.

Konferenčný stolík MORIA

Skvelým nápadom do nevšedného interiéru je konferenčný stolík GOLDEN z najnovšej kolekcie. Lesklý biely top so zlatými nožičkami vyzerá vynikajúco. Tento kus nábytku ponúka dostatok úložného priestoru. Bude skutočne funkčný v každom type miestnosti inšpirovanej modernou glam estetikou alebo moderným klasickým dizajnom.

Konferenčný stolík SELENA z dymového skla a chrómovej ocele je ďalším kusom nábytku glamour. Vyzerá mimoriadne ľahko a elegantne. Tento priestorovo úsporný prvok bytovej dekorácie nezaberie veľa miesta vo vašej obývačke. Bude to vynikajúca dekorácia pre obývaciu izbu, čitateľský kútik alebo mládežnícku izbu.

Konferenčný stolík MIRA na chrómovom ráme je ukážkou vynikajúceho dizajnu s nádychom glamour štýlu. Napriek svojmu jednoduchému dizajnu zaujme tento kus nábytku svojím lesklým jemným povrchom. Okrúhly top s priemerom 42 cm je vyrobený zo zrkadla. Vyzerá elegantne a veľmi atraktívne.

Minimalistický konferenčný stolík do obývačky

Ste zástancom jednoduchosti formy? Biely konferenčný stolík MEXICO z bukového dreva má originálnu dosku nepravidelného tvaru. Zaujímavý dizajn a funkčnosť nie sú jedinými prednosťami tohto modelu. Konferenčný stolík je ľahký a zároveň priestorovo úsporný kus nábytku. Bude sa hodiť do moderného interiéru obývačky. Za videnie stojí aj čierny konferenčný stolík s okrúhlou doskou v matnom prevedení. Tento prvok je vyrobený z kvalitnej nábytkovej dosky a je osadený na kovovom ráme.

Konferenčný stolík MEXICO biely

Ak naopak hľadáte niečo väčšie, vyberte si konferenčný stolík TESS, ktorý sa vyznačuje jednoduchým geometrickým tvarom. Jeho vrchná časť má rozmer 120x60 cm. Ozdobná lišta s vysokým leskom dodáva individuálny charakter. Tento model je dostupný vo viacerých farebných variantoch (biely lesk, čierna+biela, biela+sivá, biela+latte, čierny lesk).

Konferenčný stolík v industriálnom štýle

Usporiadanie v industriálnom alebo loftovom štýle kombinuje surové materiály s tlmenými farbami. Zaujímavou protiváhou k tomuto typu interiérového dizajnu sú jednotlivé prvky v kontrastných farbách, napríklad červená, oranžová alebo zelená. Jedným z odporúčaní nášho internetového obchodu je bordový konferenčný stolík MONO, ktorý sa dá skvele skombinovať s loftovou atmosférou obývacej časti. Nábytok je vybavený policou a zásuvkou pod vrchnou doskou a čiernym kovovým rámom s klzákmi.

Konferenčný stolík MONO 02 bordový

Môžete sa rozhodnúť aj pre moderný stôl vo farbe imitujúcej betón. Dizajnový konferenčný stolík BOTA je príkladom takého dizajnu. Tento kus nábytku prestížnej spoločnosti Helvetia je vyrobený z kvalitnej laminovanej nábytkovej dosky. Ak chcete trochu teplejší dekor, môžete si vybrať konferenčný stolík LOFAN vo farbe dub wotan s vložkami vo farbe betónu. Kovové nohy sú dokonalým doplnkom každého priemyselného interiéru.

Konferenčný stolík BOTA BT97 biely / colorado beton

Malý konferenčný stolík na veľké účely

Jednou z noviniek v ponuke internetového obchodu Mebline.sk je unikátna kolekcia nábytku do obývačky – VASINA. Tento rad nábytku obsahuje krásny a funkčný konferenčný stolík vo farbe brandy castello. Stolová doska má nepravidelný tvar so zaoblenými hranami. Pod vrchnou časťou nájdete dostatok úložného priestoru, ktorý poskytujú otvorené police. Tento prvok vyrobený z nábytkovej dosky je vybavený kovovými nohami.

Konferenčný stolík VASINA VS04 brandy castello

Módny kôš – konferenčný stolík typu MARIFFA ako aj model EMMA z prírodných materiálov ako masívne bambusové drevo a textilná látka sú dokonalými príkladmi eko a boho štýlu. Oba môžu dobre fungovať nielen v obývačke, ale aj v tínedžerskej izbe, kancelárii alebo pracovni.

Konferenčný stolík MARIFFA biela / prírodná

Konferenčný stolík EMMA prírodný / šedý

Hľadáte štýlový konferenčný stolík? Pozrime sa na aktuálnu ponuku na Mebline.sk.