Kategória: Interiér

Obývacia izba s kuchynským kútom je funkčným riešením, ktoré má mnoho priaznivcov. Umožňuje vám optimálne usporiadať interiér a ušetriť miesto. Navyše to vyzerá veľmi efektne. V tomto článku navrhujeme, ako zariadiť pohodlnú dennú zónu pre celú rodinu.

Obývacia izba s kuchynským kútom - niekoľko tipov

- obytný priestor (obývací kút, jedáleň, kuchyňa) by mal byť konzistentný z hľadiska farieb, štýlu, použitých materiálov;
- jednotlivé zóny treba symbolicky oddeľovať pomocou nábytku (napr. stôl so stoličkami) alebo doplnkov (napr. svetelné prvky); V kuchyni a obývačke je tiež módne kombinovať rôzne farby podláh, no v malom byte je lepšia jednotná podlaha svetlej farby;
- biely kuchynský nábytok a pohovka potiahnutá svetlou látkou budú vyzerať skvele v malom interiéri - dodajú ľahkosť celému aranžmánu;
- stojí za to pamätať, že kuchynský nábytok by mal byť nielen pekný, ale aj praktický;
- kuchynský ostrovček je skvelý nápad na získanie ďalšej pracovnej dosky;
- v malej obývačke s kuchynským kútom bude krásne fungovať funkčný modulárny nábytok, kompaktné nástenné diely a pohovky na vysokých nohách (napr. ľahký model LAKCHOS);
- skvele poslúži multifunkčný nábytok, napríklad konferenčný stolík s policou pod stolovou doskou.

Elegantná kuchyňa pre dlhé roky

Ideálna kuchyňa by mala byť prispôsobená preferenciám a potrebám užívateľov. Stojí za to vziať do úvahy individuálne zvyky - to značne uľahčí usporiadanie domácich spotrebičov, skriniek na potravinárske výrobky, zásuviek. Vedľa drezu sa nám bude hodiť pracovná doska, na ktorú môžeme poukladať umytú zeleninu a ovocie. Korenie je dobré mať pri varení poruke, preto je najlepšie umiestniť ich do skrinky blízko varnej dosky. Vďaka optimálne usporiadanej kuchyni bude jej používanie jednoducho pohodlnejšie.

Internetový obchod Mebline.sk ponúka jednoradovú kuchyňu MELA v odtieni dub sonoma, ktorá pozostáva z dvojdverovej skrinky pod drez, skrinky so zásuvkou, spodnej skrinky, dvojdverovej a jednodverovej závesnej skrinky, odkvapovú skrinku s výklopným čelom, ako aj krásnu pracovnú dosku s hrúbkou 28 mm. Nábytok je vyrobený z decentnej laminovanej nábytkovej dosky. Ponúkajú dostatok úložného priestoru. Budú ladiť s moderným dizajnom obývacej časti.

Kuchyňa MELA 1,8 / 2,4 dub sonoma

Veľkolepá mediálna stena

Elegantná mediálna stena zohráva v obývacej izbe dôležitú úlohu, kde je namontovaný nábytok RTV. Jednou z ponúk nášho e-shopu je moderná nástenná jednotka ALANI v odtieni betón s bielymi vložkami. Zostava obsahuje závesnú vitrínu, nástennú policu a komodu na TV. Nábytok môže byť vybavený jemným LED osvetlením. Model ALANI sa skvele hodí k aranžmánu v štýle loft. V obývačke nezaberie veľa miesta a zmestí sa do nej veľa vecí. Nástenná jednotka ALANI je dostupná vo viacerých farebných variantoch.

Obývacia stena ALANI Beton / Biely

Perfektným doplnkom modernej obývačky bude aj komoda LORA s bielymi čelami a korpusom vo farbe betónu. Tento model je vybavený systémom "push to open", ako aj vertikálnym LED osvetlením s vypínačom. Nábytok je vyrobený zo silnej laminovanej nábytkovej dosky a MDF dosky. Elegantná komoda, príborník alebo presklená vitrína s policami sa budú skvele vynímať v usporiadaní obývačky s kuchynským kútom.

Komoda LORA LA08 138cm

Štýlový nábytok do obývačky

Pohodlná pohovka s mäkkým sedákom je kľúčovým prvkom každej obývačky. E-shop Mebline.sk ponúka široký výber čalúneného nábytku do obývačky, napríklad polohovateľný gauč CREMA. Nábytok má opierky hlavy, úložný box na lôžkoviny a funkciu sklopenia. Rozkladacia sedačka je čalúnená kvalitnou látkou BRISTOL odolnou proti mechanickému poškodeniu. Veľký výber farieb poťahových látok uľahčuje zladenie sedačky s interiérom izby.

Pohovka CREMA

Zaujímavou ponukou je aj rohová sedačka LAKCHOS s vankúšmi na operadlo. Vysoké nožičky dodajú aranžmánu ľahkosť a odolná látka Estetiv si zachová skvelý vzhľad po celé roky. Jedinečná kolekcia LAKCHOS zahŕňa aj pohodlné kreslá, elegantné leňošky, pohovky a taburetky.

Rohová sedacia súprava LAKCHOS donna 26 ľavý

Pri zariaďovaní obývačky s kuchynským kútom sa oplatí zamerať na kvalitný nábytok s nadčasovým dizajnom. Internetový obchod Mebline.sk ponúka módne pohovky, funkčné kuchynské skrinky, nastaviteľné komody a mnohé ďalšie. Odporúčame Vám oboznámiť sa s celou ponukou nášho e-shopu!