Kategória: Interiér

Masívny nábytok, teda komody, vitríny, police, nástenné skrinky, TV skrinky, modulárne systémy či šatníkové skrine, to sú prvky, ktoré patria do každého bytu. Elegantná nástenná jednotka v obývacej izbe pojme množstvo drobností, vystaví audio-video techniku alebo vašu obľúbenú zbierku kníh. V modernej vitríne s LED osvetlením môžete prezentovať suveníry z cestovania a na nástenných poličkách sa nájde miesto na pútavé črepníkové rastliny či iné doplnky. Obrovský výber masívneho nábytku do obývačky nájdete v kolekcii Szynaka, dostupnej v osvedčenom internetovom obchode Mebline.sk. Pozrite si naše návrhy!

Rustikálna sviežosť

Pre ľudí, ktorí majú radi rustikálne a provensálske podnebie, odporúčame nábytok COUNTRY v duchu britských chatových domov - štýl pripomínajúci interiér vidieckych domov, mimoriadne útulný a elegantný. Môžete si vybrať hotovú zostavu izbového nábytku alebo jednotlivé prvky. Kolekcia kombinuje svetlý odtieň Andersen borovice s tmavšou farbou Dub Stirling. Efektívne frézovanie v predných častiach dodáva celku charakter. Nábytok je vyrobený z pevnej laminovanej nábytkovej dosky a vybavený pozdĺžnymi kovovými úchytkami.

Krásne výkladné vitríny, dostupné v rôznych veľkostiach, môžu byť vybavené LED osvetlením. Výklopná šatníková skriňa z tejto kolekcie pojme oblečenie, textil a mnoho ďalšieho. Na otvorených poličkách bude miesto pre doplnky, knihy a ručné práce. Stačí prihodiť ručne pletený prehoz na pohovku, nadýchaný koberček a dekorácie z prírodných materiálov (napríklad z prútia) a za pár okamihov vytvoríte idylický dekor napomáhajúci relaxácii.

Systémový nábytok COUNTRY 1 dub stirling / borovica andersen

Minimalistické inšpirácie

Pre milovníkov hospodárnosti v podobe interiérového dizajnu odporúčame kolekciu nábytku DESJO. Čo ju odlišuje? Jednoduchý, moderný dizajn, nastaviteľnosť, úhľadné spracovanie. Vo dvierkach sú vyfrézované úchytky. Čelá a korpusy dub San Remo ladia so súčasnými interiérovými trendmi. Skvele sa budú vynímať v obývačke inšpirovanej štýlom minimal, eco, scandi, urban jungle alebo japandi. Celý je vyrobený z kvalitnej laminovanej nábytkovej dosky a MDF dosky. Presklené police komôd a vitrín je možné vybaviť decentným LED osvetlením. Súčasťou kolekcie DESJO je aj spálňový nábytok a rozkladacie jedálenské stoly.

Systémový nábytok DESJO 3 dub san remo

Pozornosť si zaslúži aj moderný rad KAMA. Ide o elegantný nábytok do obývačky dubovej farby s matnými čiernymi vložkami. Jednoduchý tvar a moderný dizajn sa budú hodiť k mnohým súčasným dizajnom obývačiek. Funkčný nábytok LUCAS na čiernych kovových nožičkách sa bude hodiť do dennej zóny. V tejto kolekcii si každý nájde to svoje - ako fanúšik škandinávskeho štýlu, tak aj zástanca loftovej a industriálnej estetiky. Jednotlivé prvky sú vyrobené z laminovanej nábytkovej dosky. Čierne, matné vsadky dodávajú celku charakter. Nábytok je mimoriadne jednoduchý na usporiadanie a praktický.

Systémový nábytok KAMA 2 dub camargue / čierna mat

Čas na bielu

Biely nábytok SELENE sa hodí do moderného malého interiéru. Svetlé lesklé čelá priestor obývačky opticky zväčšia a presvetlia. Budú tiež skvelým zázemím pre rôzne druhy doplnkov. Úchytky sú v čelách vyfrézované a celý je vyrobený z laminovanej nábytkovej dosky a MDF dosky. Kolekcia obsahuje funkčné komody, vitríny, TV skrinky, nástenné police, šatníkové skrine a mnoho iného.

Systémový nábytok SELENE 2 biely lesk

Odporúčame vám zoznámiť sa s celou ponukou masívneho nábytku do obývačky, ktorý je dostupný v internetovom obchode Mebline.sk!