Kategória: Interiér

Usporiadanie kuchyne treba dobre premyslieť. Prvé husle hrá optimálne umiestnený nábytok, zvyšujúci funkčnosť a komfort interiéru. Hľadáte nápad na rýchlu a lacnú premenu kuchyne? Pripravili sme niekoľko zaujímavých návrhov.

Niekoľko tipov na usporiadanie

Kde začať s dekoráciou kuchyne? Zvážte nasledovné:

- je kuchyňa spojená s obývačkou?
- koľko ľudí bude využívať kuchyňu?
- aké rozmery máme v priestore?
- aký štýl aranžmánu je nám najbližší?
- koľko úložného priestoru potrebujeme?
- bude v kuchyni stôl so stoličkami?

Internetový obchod Mebline.sk ponúka moderný kuchynský nábytok, ktorý bude funkčnou ozdobou každej kuchyne. Ponúkame aj štýlové sety do kuchynskej linky, vyrobené z kvalitných materiálov odolných voči mechanickému poškodeniu. Uvedomujeme si, že pri zariaďovaní kuchyne zohrávajú dôležitú úlohu individuálne preferencie členov domácnosti. V pestrej ponuke nášho e-shopu si každý nájde to svoje.

Malý ale funkčný

Jednoradová kuchyňa MELA v bielej farbe sa bude hodiť do malej kuchynky. Zostava obsahuje spodné a závesné skrinky vrátane odkvapovej skrinky a skrinky pod umývadlo. Nábytok je vyrobený z pevnej laminovanej nábytkovej dosky. Dokonale budú ladiť so súčasnými trendmi interiérového dizajnu. Biele čelá interiér rozžiaria, opticky zväčšia a dodajú aranžmánu ľahkosť. Budú neutrálnym doplnkom k dekorácii celej dennej zóny.

Kuchyňa MELA 1,8 / 2,4 biely

Ku kuchyni MELA bude perfektne ladiť stôl POLI so stoličkami NILO. V jedálenskom kúte sa pohodlne cíti celá rodina. V moderných bytových dizajnoch jedálenský kút veľmi často oddeľuje kuchynský kút od sedenia. Namiesto stola poslúži aj kuchynský ostrovček, kde sa rýchlo naraňajkujete alebo vypijete kávičku. Ak však máme správnu veľkosť, oplatí sa zvoliť tradičný stôl – nenahraditeľný pri stretnutiach vo väčšej skupine. Okrúhly model POLI a stoličky NILO sú vyrobené z prírodného bukového dreva. Mäkké sedadlá zvyšujú komfort sedenia a krížové opierky dodávajú nábytku provensálsky charakter. Drevo a biela sú nadčasovou kombináciou, ktorá sa bude dobre vynímať v klasickej aj modernej kuchyni.

Stôl POLI 2 100x100cm laminat

Lacná kuchyňa pre dlhé roky

V e-shope Mebline.sk nájdete kuchynský nábytok LUNGO v tlmených farbách (béžová a hnedá). Jednotlivé prvky sú vyrobené z laminovanej drevotrieskovej dosky. Vďaka svojim kompaktným rozmerom je možné nábytok použiť v úzkych miestnostiach. Kuchyňa LUNGO bude vyzerať skvele v spoločnosti dreveného rozkladacieho stola MAX so stoličkami BOS. Sedadlá sú potiahnuté odolnou látkou DX, odolnou proti oderu. Klasický dizajn zapadne do každého elegantného interiéru.

Kuchynská linka LUNGO 240

Mebline.sk - jedinečný kuchynský nábytok

Široký výber kuchynského nábytku dostupného v našom e-shope vám umožní jednoducho prispôsobiť model individuálnym preferenciám a špecifickosti miestnosti. Pozornosť si zaslúži aj krásna kuchyňa ADELE 2 dostupná vo viacerých farebných variantoch. Korpusy jednotlivých prvkov sú vyrobené z odolnej laminovanej nábytkovej dosky a čelá z fóliovanej MDF. Skrinky sú vybavené funkciou jemného zatvárania, spodnými sokelmi a nastaviteľnými nožičkami. Vo vitríne, za sklom, môžete uložiť príbor alebo iný riad. Nábytok ADELE sa vyznačuje jedinečným dizajnom, citom pre detail a nadpriemernou funkčnosťou.

 Kuchyňa ADELE 2 biely

Na čo nezabudnúť pri zariaďovaní kuchyne?
- ergonómia - v kuchyni by sme mali mať všetko na dosah ruky, preto si premyslime každý detail aranžmánu; usporiadanie domácich spotrebičov, hrncov a korenín môže mať veľký vplyv na naše pohodlie pri varení
- pracovné dosky - ak si nemôžeme dovoliť veľkú kuchyňu s množstvom pracovných dosiek, použite kuchynský stôl alebo praktické rozkladacie dosky, ktoré nezaberú veľa miesta;
- do malých, tmavých alebo úzkych miestností voľte nábytok so svetlými čelami (biela, svetlosivá, dub sonoma, béžová atď.);
- pri zariaďovaní kuchyne otvorenej do obývačky pamätajte na súlad výzdoby z hľadiska štýlu a farby.
Viac dizajnových inšpirácií nájdete v našom internetovom obchode!