Kategória: Interiér

Stoličky k stolu väčšinou nakupujeme po pároch a ak potrebujete niekoľko párov do kuchyne alebo jedálne, celková cena vás môže nemilo prekvapiť.

V sortimente obchodu MEBLINE našťastie nechýbajú stoličky, ktoré sú vyrobené vo veľmi vysokej kvalite, ale ich cena rozhodne vysoká nie je.
Tiež pri zariaďovaní bytu pre osobu žijúci "single" väčšinou nekupujeme len jednu stoličku. Kvalitné a pohodlné stoličky pre celú rodinu predstavujú nemalé náklady, ale aj pri obmedzenom rozpočte sa nemusíme uspokojiť s podradnú kvalitou.
Nižšie vám predstavíme stoličky za dobrú cenu, ktoré okrem kvalitného prevedenia prinášajú tiež takmer neobmedzenú možnosť farebných kombinácií. Vďaka širokej palete farieb a veľkému výberu druhov poťahových látok je možné tieto stoličky zladiť so zvyškom nábytku a štýlom interiéru vášho obydlia.

Stoličky typu BOSS - 35 €

Jednoduchý dizajn a obrovský výber poťahových látok garantujú, že stoličky zo série BOSS sa budú hodiť ako do klasických a elegantných, tak moderných a minimalistických interiérov. Stoličky sú vyrobené z bukového dreva, ošetreného ekologickým moridlom a vodou riediteľným lakom.

MEBLINE: Stoličky BOSS

Vysoké kuchynské stoličky a barové stoličky - do 35 €

Vyrobené s dôrazom na stabilnú konštrukciu, odolné na odreniny a poškodenie. To sú kuchynské a barové stoličky v ponuke obchodu MEBLINE. Jedná sa o štýlový doplnok každej kuchyne s ostrovčekom alebo barovým pultom. Vďaka možnosti výberu farby alebo typu a vzoru sedadla je možné tento druh nábytku ľahko zladiť s existujúcim kuchynským interiérom, alebo tiež prevádzkarňou, ako je bar, pub alebo kaviareň.

MEBLINE: Vysoké kuchynské stoličky a barové stoličky