Kategória: Interiér

Pri komodách si najviac ceníme veľkosť ich úložného priestoru a praktickosť pri každodennom používaní. Ale ak má takýto praktický kus nábytku stáť v najreprezentatívnejšej miestnosti domu - v obývačke, musí mať aj estetický dizajn a odolné prevedenie.

Komoda je ten druh nábytku, ktorý spĺňa nielen praktickú, ale aj dekoratívnu funkciu. Vo vnútri uschováte mnoho drobností aj dôležitých dokumentov a to, čo postavíte na ňu, určite ovplyvní celkovú atmosféru a estetiku interiéru. Je potrebné dbať na to, aby voľne stojaca komoda dobre ladila so zvyškom zariadenia izby.

Predstavujeme vám 10 komôd, ktoré prinášajú nielen ďalší úschovný priestor pre váš dom, ale aj pekne zvýraznia jeho štýl a budú patriť medzi jeho najdôležitejšie ozdoby. Čelné steny s leskom, farebným odtieňom, alebo imitáciou dreva, k tomu LED osvetlenie, možnosť zavesenia, kvalitné úchytky, alebo systém otvárania push-click - tento bohatý výber pre vás znamená nekonečné možnosti pri aranžovaní vo vašom interiéri.

Komoda GOYA A

Komoda LOGO 2E biely / čierny lesk (BLACK)

Komoda SALSA / TANGO sonoma

Komoda CAMA C slivka / čierny lesk

Komoda TANGO LUMIA san remo

komoda VIGO

Komoda LOGO 2C biela / bordo lesk

Komoda LOGO 1 wenge s LED osvetlením

Komoda LIFE D slivka / čierny lesk

V sortimente obchodu MEBLINE nájdete široký výber elegantných, moderných komôd pod televíziu alebo inú eletroniku. Navštívte stránku mebline.sk a zoznámte sa s celou ponukou našich komôd.