Kategória: Interiér

Detská izba má rôzne funkcie. Je to miesto na oddych, učenie sa a zábavu. Pri usporiadaní detskej izby sa oplatí zamerať na praktické a univerzálne riešenia. Nábytok do detskej izby by mal byť estetický, pohodlný a funkčný. Vďaka tomu pre dieťa nebude nudné a budú spolu „rásť“.

Lozko Bruno

Funkčný alebo aký typ?

V detskej izbe postele s kontajnerom na posteľnú bielizeň znamenajú dokonalé riešenie. Každý rodič vie, že premiestnenie prikrývok a vankúšov počas dňa z jedného miesta na druhé nie je najlepším riešením. Vďaka praktickým zásuvkám pod posteľou môžete za pár minút skrývať posteľnú bielizeň, prikrývky, hračky a ďalšie drobné veci.

Internetový obchod Mebline.sk ponúka široký výber postelí, vrátane moderných detských postelí s rámom na matrac (napr. kolekcie Bregi, Comi, Loren), nízkych alebo poschodových postelí s výsuvnou zásuvkou na postele alebo čalúnených vyvýšených postelí z línie Memone (v tomto prípade sa kontajner na posteľnú bielizeň otvára nahor).

Postel Lido

Zaujímavým riešením je drevená poschodová posteľ vybavená dvoma výsuvnými kontajnermi na posteľnú bielizeň - ideálne pre súrodencov. Tento model ušetrí miesto v izbe a zároveň zabezpečí najvyššie pohodlie pri používaní. Malé duplexné lôžko s výsuvnou zásuvkou bude užitočné aj vtedy, keď chce naše dieťa stráviť noc s priateľom.

Súčasťou ponuky obchodu Mebline.sk sú aj praktické pohovky s funkciou spánku, ktoré sú tiež vybavené úložným priestorom na posteľnú bielizeň (napr. Tenus, linka Lido). Toto riešenie funguje skvele v miestnosti pre mládež. V noci bude pohovka fungovať ako pohodlná posteľ a počas dňa bude ideálnym miestom na štúdium a relaxáciu.

Tenus Punto

Štýlový nábytok pre deti

Bez ohľadu na to, či zariadime izbu princeznej alebo malého futbalistu, v obchode Mebline.sk nájdeme veľa modelov postelí, ktoré budú harmonizovať s estetikou interiéru. Môžeme sa tiež zamerať na nadčasové riešenia, aranžovať detskú izbu v klasickom, škandinávskom, glamour alebo shabby chic štýle. Stačí si len vybrať ten správny model postele, farbu a vzor tkaniny.

Pohodlie a bezpečnosť

Výrobcovia detských postieľok vynakladajú maximálne úsilie na zabezpečenie maximálneho pohodlia a bezpečnosti. Obchod Mebline.sk ponúka nábytok vyrobený s maximálnou pozornosťou na každý detail. V závislosti od veku dieťaťa a individuálnych preferencií si môžeme zvoliť tradičnú posteľ s rámom, rozkladaciu pohovku, alebo dokonca rohovú pohovku s funkciou spánku.

Lozko Tenus

Množstvo modelov detských postelí s kontajnerom na posteľnú bielizeň, ktoré sú k dispozícii v obchode, vám umožní zariadiť akýkoľvek typ priestoru, a to ako vo veľkom dome, tak aj v malom byte. Ponuky spoločnosti Mebline sa vyznačujú nadpriemernou estetikou a trvanlivosťou. Vysoká kvalita tu vždy ide ruka v ruke s atraktívnou cenou.