Kategória: Interiér

Čalúnený systémový nábytok sa výborne hodí do interiérov, do ktorých je ťažké vybrať bežný čalúnený nábytok.

Systém čalúneného nábytku sa skladá z mnohých dielov, ktoré je možné zostaviť v ľubovoľných konfiguráciách. Medzi našim nábytkom nájdete rohy, pohovky s bokmi alebo bez bokov, gauče a mnoho iných častí. Perfektné zladenie všetkých súčastí systémového nábytku zjednoduší naplánovanie rohovej sedačky tak, aby bola čo najlepšie využiteľná pre všetky naše potreby. Všetok tento systémový nábytok bol vyrobený v EÚ pri dodržaní najvyššej kvality. Ponúkame tiež bohatý výber tkanín MAGIC HOME, ktoré sú odolné proti zašpineniu a výborne sa hodia všade tam, kde sú malé deti alebo domáce zvieratá.

Systém TROPIC

Systém čalúneného nábytku TROPIC obsahuje regulovateľné opierky hlavy a štýlové zakončenie bokov. Prispôsobte si ho podľa svojich prianí!

Systém SCANDI

Systémový čalúnený nábytok SCANDI je výnimočne moderný nábytok pre vašu obývaciu izbu. Nábytok scanda má štýlové nožičky, ktoré mu dodávajú optickú ľahkosť. Tento druh nábytku je možné zakúpiť buď s modernou ekokožou, praktickou tkaninou, alebo vo variante odolnej proti škvrnám. Odporúčame!

Systém VENTO

Systémový čalúnený nábytok VENTO sa vyznačuje štýlovým prevedením, ktoré sa hodí do tradičných interiérov. Ak si vyberiete čalúnený nábytok VENTO, máte istotu, že získavate dokonalý produkt na dlhé roky bezproblémového používania. Odporúčame!

Systém IRYS

Systém čalúneného nábytku IRYS zaujme výškovo nastaviteľnými opierkami hlavy, ktoré ocenia najmä užívatelia s vysokou postavou. Polstrovaný sedák a operadlo dodáva tomuto produktu výnimočne moderný charakter.

Systém OSKAR

Čalúnený nábytok OSKAR obsahuje posuvné opierky hláv, vďaka ktorým sa prispôsobí každému užívateľovi. Systém OSKAR je výrobkom, ktorý si zaslúži najvyššie ocenenie.

Systém BOSTON

Systémový čalúnený nábytok BOSTON - to je štýlové spojenie farieb, ktoré je ideálne do moderného interiéru. Vďaka veľkému výberu voliteľných tkanín si ľahko tento čalúnený nábytok prispôsobíte interiéru svojho domu alebo bytu. Odporúčame!

Systém SILVER

Čalúnený nábytok SILVER je klasickou formou v najmodernejšom vydaní. Prítomnosť mnohých prvkov, ako je roh, gauč alebo pohodlné pohovky, dotvára veľkú odpočinkovú sadu.