Kategória: Interiér

Interiéry zariadené v tlmených tmavých farbách sú mimoriadne elegantné a atmosférické. Tmavo fialová, námornícka modrá alebo bordová v spálni prospievajú relaxu, umožňujú vytvoriť jedinečný priestor, ktorý lahodí oku. Krásne bordové alebo smaragdové zelené budú skvelou alternatívou (alebo doplnkom) k bielej a šedej. Internetový obchod Mebline.sk ponúka kvalitný nábytok a doplnky do klasickej i modernej spálne zaliaty v elegantných tmavých tónoch.

Moderné usporiadanie tmavej spálne

Nábytok v odtieni tmavého dubu Monastery sa bude hodiť k oddychovej miestnosti. Dokonale budú korešpondovať s módnym maximalistickým trendom. Spálňový nábytok GALAXY je jednou z ponúk nášho e-shopu. Čierne lesklé vsadky na čelách skríň, komôd a nočných stolíkov dodávajú celku charakter. Súprava obsahuje pohodlné lôžko s rozmermi 160 x 200 cm (v kolekcii sú modely v iných veľkostiach). Nábytok je vyrobený z pevnej a odolnej laminovanej dosky.

Milovníci moderných aranžmánov si zamilujú zostavu DENVER, ktorá obsahuje posteľ, posuvnú skriňu, komodu a nočné stolíky. Čierne vložky vyrobené z grafitového skla a efektné LED osvetlenie vnesú do zariadenia spálne jedinečnú atmosféru, ktorá prispeje k relaxácii.

Spálňa GALAXY dub monastery / čierny

Spálne DENVER 6

Tmavé prvky interiérového dizajnu nájdeme v mnohých moderných dizajnoch inšpirovaných urban jungle, scandi chic, loft alebo minimalistickým štýlom. Veľmi obľúbené sú tlmené aranžmány inšpirované prírodou. Tu bude drevený nábytok dokonalý. Príkladom je zostava BONO, ktorá obsahuje posteľ, posuvnú skriňu, dva nočné stolíky a komodu. Táto kolekcia je v súlade so súčasnými trendmi interiérového dizajnu. Vyznačuje sa zmyslom pre detail, funkčnosťou a vysokými estetickými hodnotami. V priestrannej posuvnej skrini organizujeme oblečenie, koženú galantériu, obuv, bytový textil a mnoho iného. Užitočný bude aj funkčný kontajner, napríklad model BONO s tromi zásuvkami.

Nábytok do spálne BONO 6 Dub monastery

Nábytok a doplnky v tmavých farbách skvele poslúžia aj v štýlových dizajnoch spální inšpirovaných glamour štýlom, v ktorých nechýbajú ušľachtilé látky, zamatové taštičky a čalúnené čelá postelí. Tlmené farby stien je možné kombinovať aj s kontrastnou bielou a jemnými pastelmi.

Klasická spálňa s tmavým nábytkom

Tmavé farby sú ideálne do klasických interiérov. Štýlový nábytok EVORA v odtieni tmavozelenej si zaslúži pozornosť. Táto kolekcia sa vyznačuje nadčasovým dizajnom, starostlivým spracovaním a funkčnosťou. Zostava obsahuje priestrannú šatníkovú skriňu so zrkadlom, dva nočné stolíky, posteľ o rozmere 160 x 200 cm a komodu. Celý systém je vyrobený z pevnej laminovanej nábytkovej dosky. Jednotlivé moduly sú vybavené vložkami vo farbe dub Lefkas, vďaka ktorým je atmosféra útulnejšia.

Spálňa EVORA 1 zelená / dub lefkas

Spálňa s nádychom luxusu

Štýl glamour sa neodmysliteľne spája s elegantnými farbami. Príkladom kusu nábytku, ktorý dokonale korešponduje s touto estetikou, môže byť krásna čalúnená posteľ MONROE, vybavená efektným prešívaním na čele. Tento model je vybavený dvoma veľkými kontajnermi na posteľnú bielizeň, kvalitným základným matracom a topperom. Masívna kontinentálna posteľ bude perfektným doplnkom elegantnej spálne.

Kontinentálna posteľ 90X200 MONROE

Maximalizmus s veľkým „M“

Nábytok, doplnky a dokončovacie prvky v tmavých farbách sa hodia napr. do maximalistického trendu, ktorý je protiváhou nemenej módneho minimalizmu. Maximalizmus je spojenie rôznych farieb, textúr a materiálov do jedného súvislého celku. Má rád kvetinové vzory, kvetinové motívy na tapetách a textíliách, zložito robené dekorácie a eklektické kombinácie zdanlivo nesúrodých prvkov. V takýchto aranžmánoch je vítaný čalúnený nábytok vrátane postelí, taburetiek a elegantných lavíc. Príkladom je model MOKKA so sivým sedákom zo zamatovej látky a zlatými nožičkami. Tmavé farby stien, podláh a nábytku sa oplatí rozbiť lesklými doplnkami – svietidlami, úchytkami skriniek, textíliami.

Čalúnená lavica MOKKA zlatý / šedá

Niekoľko tipov na usporiadanie:

- aké farby z tmavšej farebnej palety budú pôsobiť v spálni? Môžu byť zelené, slivkovo fialové, námornícka modrá, bordová, čierna, grafitová, tmavošedá
- v ich spoločnosti budú skvele vyzerať akcenty v odtieňoch zlatej, striebornej, medenej, ale aj jemnej ružovej, čokoládovo hnedej a neutrálnej bielej
- ako zariadiť malú spálňu v tmavých farbách? V prípade malej plochy sa zamerajme na tmavý nábytok a svetlejšiu farbu stien; v malej miestnosti sa odporúča vymaľovať len 1-2 steny tmavšou farbou tak, aby boli zachované proporcie miestnosti
- tmavé tóny opticky zlepšia proporcie miestnosti, skryjú jej nedostatky a zvýraznia jej prednosti a lesklé doplnky a zrkadlový motív dodajú interiéru priestrannosť
- treba mať na pamäti, že tmavý interiér si vyžaduje dostatočné osvetlenie denným aj umelým svetlom - oplatí sa odkryť okná a aranžmán vybaviť elegantnými lampami, svietnikmi, nočnými lampami, ktoré interiéru navyše dodajú útulnosť.
Hľadáte štýlový nábytok do spálne? Odporúčame vám zoznámiť sa s celou ponukou osvedčeného internetového obchodu Mebline.sk!